Πρέβεζα: Πάνω από 40 στρέμματα για την ανέγερση Νέου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα Πρέβεζα: Πάνω από 40 στρέμματα για την ανέγερση Νέου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Πάνω από 40 στρέμματα για την ανέγερση Νέου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα

Ολοκληρώνεται από τον Δήμο Πρέβεζας η διαδικασία ενοποίησης της έκτασης των 45 περίπου στρεμμάτων στον Μύτικα Πρέβεζας, αλλά και η ανανέωση της παραχώρησης του οικοπέδου για την ανέγερση νέου Νοσοκομείου.

Ο Δήμος Πρέβεζας έχει ήδη αποστείλει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας όλα τα απαιτούμενα έγγραφα τα οποία συνοδεύονται και από 13 σελίδες όπου αναφέρονται οι λόγοι που απαιτείται ανέγερση νέου νοσοκομείου στην περιοχή, ώστε να δημοσιευθούν σε ΦΕΚ και η διεκδίκηση να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο που είναι η εύρεση πόρων για την χρηματοδότηση της μελέτης.

Πριν από λίγες ημέρες  πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου η σύσκεψη για τον συντονισμό δράσης των φορέων -μελών της αρμόδιας επιτροπής διεκδίκησης, στην οποία ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ενημέρωσε το βουλευτή Πρέβεζας της Ν.Δ Στέργιο Γιαννάκη, το βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Κώστα Μπάρκα, τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου, τον πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας Θωμά Δήμα και Δημήτρη Σουμαλεύρη και το διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Σκανδάλη για την όλη εξέλιξη της διαδικασίας.

Ο κ. Γεωργάκος, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας , χαρακτήρισε ως μια ευνοϊκή “συγκυρία” και το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο κατασκευής της νέας εισόδου της Πρέβεζας η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει και το νέο Νοσοκομείο. 

“Εμείς ασχολούμαστε καθημερινά με το θέμα προσπαθώντας να τακτοποιούμε κάθε εκκρεμότητα” καταλήγει ο κ. Γεωργάκος σημειώνοντας ότι ο Ιατρικός Σύλλογος έχει καλέσει τον Υπουργό Υγείας στην Πρέβεζα οπότε θα δρομολογηθεί συνάντηση μαζί του είτε στην Πρέβεζα (αν το επιτρέψουν οι συνθήκες) είτε στην Αθήνα.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Πάνω από 40 στρέμματα για την ανέγερση Νέου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3833950409515006326
Σχόλια
item