Πρέβεζα: Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας - Με εκπλήξεις που θα σκορπίσουν κέφι το 2ο μέρος του Καρναβαλιού

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας συνεχίζει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του για το διαδικτυακό Καρναβάλι 2021. Θυμίζουμε ότι το φετινό ειδικών συνθηκών Καρναβάλι του  Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, αποτελείται από τέσσερις ενότητες- τέσσερα μέρη. 

Το πρώτο μέρος οι φίλες και οι φίλοι του μεγαλύτερου Καρναβαλιού σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία το παρακολούθησαν το περασμένο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 με ώρα έναρξης 7 το απόγευμα από το Κανάλι του CINEMATICON TV , άρεσε πολύ. 

Υπάρχει πυρετός προετοιμασιών και για τις επόμενες διαδικτυακές εκδηλώσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, το ερχόμενο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, το Σάββατο 6 Μαρτίου και το Σάββατο 13 Μαρτίου. 

Ώρα έναρξης 19.00 για όλες τις μεταδόσεις. Ήδη προστίθεται υλικό και είναι γεγονός ότι το 2ο μέρος του φετινού Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας κρύβει μια σειρά από υπέροχες εκπλήξεις. 

Η θεματολογία του διαφοροποιείται προς το καλύτερο , γεγονός που κάνει τους διοργανωτές να πιστεύουν ακράδαντα ότι θα είναι ακόμα καλύτερο από το 1ο μέρος. 

Για σας που θέλετε να μη χάσετε το δεύτερο μέρος, τη δεύτερη ενότητα του φετινού διαδικτυακού Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, κάντε εγγραφή στο Youtube και συγκεκριμένα στο CINEMATICON TV.  

Το λινκ της μετάδοσης για το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα είναι το ακόλουθο

Φίλες και φίλοι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας οι ώρες και οι μέρες περνούν και οι διαδικασίες προετοιμασίες για το φετινό τηλεοπτικό-διαδικτυακό Καρναβάλι 2021 εντείνονται… Γεμίζουμε τις στιγμές μας με Αποκριά με κάθε τρόπο, 

Με βίντεο (όταν τραβάμε με το το κινητό η λήψη να είναι στο πλάι) με χιουμοριστικά σκέτς από το Youtube κάνουμε βέβαια χρήση και του tik tok . 

Βίντεο λίγων δευτερολέπτων ή μέχρι 5 λεπτά από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και βίντεο με θέμα την αποκριά φορώντας τις Αποκριάτικες στολές μας από τα σπίτια μας. 

Δεν υπάρχει περιορισμός στην επιλογή του σατυρικού θέματος, δημιουργείτε και συμμετέχετε! Τα βίντεο που δημιουργούμε τα στέλνουμε στο email : krom_knifedge@yahoo.com

Η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική. Ελάτε να μοιραστούμε γέλιο, χαρά, κέφι, ζωντάνια, αυτή τη δύσκολη εποχή. 

Σε όσοι χρειάζονται βοήθεια για να γυρίσουν βίντεο ή θέλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και είναι από χορευτικό, μουσικό ή θεατρικό σχήμα μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Σπύρο  Πλέουρα (6947565249) και Σπύρο Παπαδιώτη (6985809447).

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας - Με εκπλήξεις που θα σκορπίσουν κέφι το 2ο μέρος του Καρναβαλιού
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3966257612518921897
item