Γιάννενα: Το κορωνοπάρτι… τέλειωσε νωρίς στη Ν. Ζωή - Διοργανώτρια μία 27χρονη, με τη συμμετοχή άλλων 17 ατόμων Γιάννενα: Το κορωνοπάρτι… τέλειωσε νωρίς στη Ν. Ζωή - Διοργανώτρια μία 27χρονη, με τη συμμετοχή άλλων 17 ατόμων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Το κορωνοπάρτι… τέλειωσε νωρίς στη Ν. Ζωή - Διοργανώτρια μία 27χρονη, με τη συμμετοχή άλλων 17 ατόμων

18 συνολικά άτομα συμμετείχαν στην ιδιωτική συνάθροιση το βράδυ του Σαββάτου σε διαμέρισμα στη συνοικία της Νέα Ζωής στην πόλη των Ιωαννίνων, το… πάρτι όμως που είχαν στήσει τέλειωσε νωρίς, με την παρέμβαση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο αξιοποίησης σχετικής πληροφορίας έφτασε στη συνοικία της Νέας Ζωής, διερευνώντας εάν βρίσκεται σε εξέλιξη κάποια ιδιωτική συνάθροιση σε διαμέρισμα, παρουσία αρκετών ατόμων.

Παρουσία, μάλιστα, δικαστικού λειτουργού έγινε έλεγχος στο διαμέρισμα, στο οποίο διαπιστώθηκε πως βρισκόταν συνολικά 18 άτομα, ηλικίας 25-27 ετών. 

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε μία 27χρονη, στην οποία επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ, ενώ σε κάθε έναν από τους 17 άλλους παρευρισκόμενους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 900 ευρώ, (ανά παράβαση πρόστιμο 300 ευρώ) για τις παραβάσεις της μη χρήσης μάσκας, της συμμετοχής τους σε παράνομη ιδιωτική συνάθροιση και για παράβαση των όρων της κατ’ εξαίρεσην μετακίνησης.

Πηγή: epirusonline.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Το κορωνοπάρτι… τέλειωσε νωρίς στη Ν. Ζωή - Διοργανώτρια μία 27χρονη, με τη συμμετοχή άλλων 17 ατόμων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6119851838542293679
Σχόλια
item