Κατερίνα Λιόλιου: “Πέρασα τον κορονοϊό – Έμεινα 20 μέρες στο σπίτι” Κατερίνα Λιόλιου: “Πέρασα τον κορονοϊό – Έμεινα 20 μέρες στο σπίτι” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Λιόλιου: “Πέρασα τον κορονοϊό – Έμεινα 20 μέρες στο σπίτι”

Η Κατερίνα Λιόλιου βρέθηκε στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας τόσο για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όσο και για το ταξίδι της στο Ντουμπάι, όπου δέχτηκε πλήθος αρνητικών σχολίων. 

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It και μίλησε για όλα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει για πρώτη φορά τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό τον περασμένο Αύγουστο

“Την καραντίνα μου την περνάω με πρόγραμμα και συγκεκριμένη ρουτίνα για να βγαίνει. Για να μην με παίρνει από κάτω. 

Έχω ξεκινήσει και κάνω πολύ γυμναστική,έχω χάσει και κάποια κιλά, τα οποία με βασάνιζαν για πολύ καιρό. Κατανοώ και το αρνητικό σχόλιο και την κακή ψυχολογία του κόσμου στο σπίτι. 

Και θα σου πω γιατί… Τον Αύγουστο που η Ελλάδα είχε ανοίξει τα σύνορα στους τουρίστες και ο κόσμος πήγαινε διακοπές κανονικά, δυστυχώς νόσησα από κορονοϊό και το πέρασα πολύ δύσκολα. 

Έμεινα στο σπίτι 20 ημέρες. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη που έβλεπα τους φίλους μου να πηγαίνουν διακοπές…” αποκάλυψε η Κατερίνα Λιόλιου. 

Όσον αφορά την φημολογούμενη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η τραγουδίστρια τόνισε: “Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. Αλλά θα ήθελα πολύ να ερωτευτώ. Με τον Πέτρο είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ πολύ. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα στο Ντουμπάι, αλλά μέχρι εκεί”.

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Λιόλιου: “Πέρασα τον κορονοϊό – Έμεινα 20 μέρες στο σπίτι”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4247686819592397396
Σχόλια
item