Σοφία Δανέζη: Δουλεύω 16 χρόνια και την αναγνωρισιμότητα που πήρα από το Big Brother δεν την είχα πάρει Σοφία Δανέζη: Δουλεύω 16 χρόνια και την αναγνωρισιμότητα που πήρα από το Big Brother δεν την είχα πάρει | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σοφία Δανέζη: Δουλεύω 16 χρόνια και την αναγνωρισιμότητα που πήρα από το Big Brother δεν την είχα πάρει

Στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Σοφία Δανέζη η οποία μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα.

Η συμμετοχή της στο Big Brother, οι ομηρικοί καυγάδες με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, αλλά και τα σχόλια των haters έπεσαν στο τραπέζι της συζήτησης.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα «παροιμιώδη νεύρα της που έχει από γεννησιμιού της» και όπως είπε ο εγκλεισμός συνετέλεσε στο να φτάσουν στα ύψη.

Για τα σχόλια των haters, η Σοφία Δανέζη είπε: «Δεν δέχτηκα πολλά άσχημα αλλά σίγουρα ένα 10%. Κρατώ την ουσία από όλα αυτά. Το μοναδικό πράγμα που με πλήγωσε είναι ότι αναφέρονταν συνέχεια στην οικογένειά μου. 

Αυτό με πείραξε τίποτα άλλο. Στενοχωρήθηκα για την μητέρα μου, την οικογένειά μου. Ότι βγήκα μπροστά κι ο κόσμος με γνώρισε και να ακούσω κι έναν λόγο παραπάνω δεν με ενοχλεί αλλά όχι να ασχοληθούν με την οικογένειά μου, ως εκεί και τίποτα άλλο. Δεν με αγγίζει.»

Η συμμετοχή της στο Big Brother ήταν ένα όνειρο για εκείνη καθώς θα τη βοηθούσε να γίνει πιο γνωστή στο κοινό όπως και τελικά συνέβη.

«Νιώθω τυχερή που μπήκα στο Big Brother, ήταν ένα όνειρό μου. Ήταν ένα βήμα παραπέρα στο να με γνωρίσει ο κόσμος γιατί δουλεύω 16 χρόνια και την αναγνωρισμότητα που πήρα από το παιχνίδι δεν την είχα πάρει», τόνισε η τραγουδίστρια.

Η Σοφία Δανέζη μάλιστα αποκάλυψε πως πρόκειται να συνεργαστεί με την Panik Records και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη γι ΄αυτό διότι η συμμετοχή της στο Big Brother της άνοιξε πόρτες που τόσο πολύ ήθελε.


epirusblog.gr
5 of 5
Σοφία Δανέζη: Δουλεύω 16 χρόνια και την αναγνωρισιμότητα που πήρα από το Big Brother δεν την είχα πάρει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8442056566854992556
Σχόλια
item