Πρέβεζα: Αναρτήθηκε ο Δασικός Χάρτης Π.Ε Πρέβεζας- Ξεκινά από τις 12 Μαρτίου η υποβολή αντιρρήσεων Πρέβεζα: Αναρτήθηκε ο Δασικός Χάρτης Π.Ε Πρέβεζας- Ξεκινά από τις 12 Μαρτίου η υποβολή αντιρρήσεων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Αναρτήθηκε ο Δασικός Χάρτης Π.Ε Πρέβεζας- Ξεκινά από τις 12 Μαρτίου η υποβολή αντιρρήσεων

Αναρτήθηκε σήμερα, όπως είχε προαναγγελθεί ο θεωρημένος Δασικός Χάρτης περιοχών Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων των Δήμων Ζηρού, Πάργας και Πρέβεζας του συνόλου της Π.Ε Πρέβεζας ( συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής της Δημοτικής Κοινότητας Πρέβεζας ), συνολικής έκτασης 947.875,01 στρεμμάτων, στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας του Ν.Π.Δ.Δ. "Ελληνικό Κτηματολόγιο" (https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx).

Στον δασικό χάρτη περιλαμβάνεται και ο ιστορικός ορθοφωτοχάρτης που απεικονίζει τα πολύγωνα των δασικών εν γένει εκτάσεων, που προσδιορίστηκαν από τα φωτοερμηνευτικά στοιχεία των παλαιότερων αεροφωτογραφιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αντιρρήσεις τους από την Παρασκευή 12 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 24 Ιουνίου για τους κατοίκους της Ελλάδας, ενώ οι κατοικούντες στο εξωτερικό έχουν προθεσμία έως και την Τετάρτη 14 Ιουλίου.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Αναρτήθηκε ο Δασικός Χάρτης Π.Ε Πρέβεζας- Ξεκινά από τις 12 Μαρτίου η υποβολή αντιρρήσεων
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 9102060131144780468
Σχόλια
item