Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Έκαναν unfollow o ένας τον άλλον και τράβηξαν χωριστούς δρόμους; Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Έκαναν unfollow o ένας τον άλλον και τράβηξαν χωριστούς δρόμους; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Έκαναν unfollow o ένας τον άλλον και τράβηξαν χωριστούς δρόμους;

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα ήθελαν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να είναι ερωτευμένος με ηθοποιό από τη δημοφιλή σειρά Άγριες Μέλισσες. 

Ο λόγος για την καλλονή Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία ενσαρκώνει την Ζωρζέτ και φημολογείται πως εδώ και έναν χρόνο διατηρεί σχέση με τον γοητευτικό σεφ και κριτή του Masterchef.

O φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί σε εξόδους ενώ όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε ερωτηθεί για αυτή τα δημοσιεύματα, απάντησε παροτρύνοντας τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν την ηθοποιό. Το πρωί της Δευτέρας ωστόσο, μέσα από τη “Φωλιά των Κου-Κου” έγινε μια νέα αποκάλυψη.

Το φημολογούμενο ειδύλλιο ανάμεσα στους δυο φαίνεται να μην περνά και την καλύτερή του φάση αφού όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Star οι δυο τους έχουν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλο ενώ πριν συνήθιζαν να κάνουν Like ο ένας στις αναρτήσεις του άλλου.

Δες στο παρακάτω βίντεο όλο το ρεπορτάζepirusblog.gr
5 of 5
Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Έκαναν unfollow o ένας τον άλλον και τράβηξαν χωριστούς δρόμους;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7795487288539182342
Σχόλια
item