Λεάννα Μάρκογλου: – Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη εξομολογείται στο TLIFE “Δεν αμφέβαλα ότι θα τον αγαπήσουν, έχει φοβερή ψυχή”

Ο Πάνος Καλίδης εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, καθώς αποτελεί μέλος της ομάδας των διασήμων στο Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα επεισόδια και έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού όχι τόσο για τις αθλητικές του ικανότητες αλλά για την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του. 

Μπορεί τα αγωνίσματα να είναι δύσκολα και να απαιτούν μεγάλη αντοχή, ωστόσο ο Πάνος Καλίδης έχει ήδη φέρει κάποιες νίκες στην ομάδα του.




















Θερμή είναι η υποστήριξη που έχει δεχθεί και από τους χρήστες των social media. Σε κάθε επεισόδιο οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούν τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο τις εξελίξεις στο Survivor,

Μία από τις μεγαλύτερες υποστηρίκτριες του Πάνου Καλλίδη είναι φυσικά η σύζυγός του, Λεάννα Μαρκογλου

Η γνωστή make – up artist παρακολουθεί καθημερινά τον αγαπημένο της στο reality επιβίωσης μαζί με τα τρία παιδιά τους, τη Νίνα, τη Δέσποινα και τον Αριστείδη.

Η ίδια μιλώντας στο TLIFE για την πορεία του συζύγου της στο Survivor, εξέφρασε δημόσια την αγάπη αλλά και την στήριξή της.

«Δεν αμφέβαλα ότι θα τον αγαπήσει ο κόσμος. Όλοι τον γνώριζαν ως καλλιτέχνη  και  τον ήξεραν μέχρι ένα σημείο, αλλά εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα τον αγαπήσουν. Έχει φοβερή ψυχή, είναι πολύ καλό παιδί.

Στα αγωνίσματα θα τα καταφέρει, δεν τον φοβάμαι. Πιστεύω πολύ σ’ αυτόν! Του είχα πει εξ’ αρχής ότι θα τα καταφέρει και χαίρομαι που τον βλέπω καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λεάννα Μάρκογλου.

epirusblog.gr
5 of 5
Λεάννα Μάρκογλου: – Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη εξομολογείται στο TLIFE “Δεν αμφέβαλα ότι θα τον αγαπήσουν, έχει φοβερή ψυχή”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3108431569936265034
item