Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έτσι σχολίασε την παρουσία του Τριαντάφυλλου στο Survivor μετά την κόντρα τους Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έτσι σχολίασε την παρουσία του Τριαντάφυλλου στο Survivor μετά την κόντρα τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έτσι σχολίασε την παρουσία του Τριαντάφυλλου στο Survivor μετά την κόντρα τους

Ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συνεργάστηκαν στο Just the 2 of us, ωστόσο αυτή η συνεργασία δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς μετά την αποχώρησή τους άρχισαν οι εντάσεις, οι τσακωμοί και η ανταλλαγή εξωδίκων. 

Αυτή την περίοδο ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και καθημερινά μάχεται με την ομάδα των διάσημων προσπαθώντας να φέρει νίκες. Την πορεία του στο παιχνίδι φαίνεται να παρακολουθεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αφού πριν από λίγη ώρα σχολίασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παρουσία του στο Survivor.

«Παιδιά συμπαθέστατος ο Τριαντάφυλλος στο Survivor και πολύ αρμονικά δεμένος με την ομάδα. Εύγε! Εξεπλάγην θετικά! Λέτε εγώ να του έβγαλα έτσι έναν άλλο πιο πικάντικο εαυτό; Μπράβο πάντως», σημείωσε στην ανάρτησή της.

Μετά την κόντρα τους η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φαίνεται να αναγνωρίζει την αξία του Τριαντάφυλλου.

Δες τη φωτογραφία:

epirusblog.gr
5 of 5
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έτσι σχολίασε την παρουσία του Τριαντάφυλλου στο Survivor μετά την κόντρα τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5446512482047900137
Σχόλια
item