Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Δες την πρώην παίκτρια του Survivor να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Δες την πρώην παίκτρια του Survivor να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Δες την πρώην παίκτρια του Survivor να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

To πρώτο της παιδί πρόκειται να φέρει στον κόσμο σε μερικούς μήνες η πρώην παίκτρια του Survivor Ελισάβετ Δοβλιατίδου. Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Αντώνη Γαλάτη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του μέσα στο 2020 και έτσι τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Παλαιά Φωκαία έχοντας στο πλευρό του λίγους και αγαπημένους ανθρώπους, καθώς η πανδημία του κορονοϊού δεν επέτρεπε τις μεγάλες συγκεντρώσεις

Τέσσερις μήνες μετά το μυστήριο ο Αντώνης Γαλάτης αποκάλυψε μέσω Instagram πως ετοιμάζονται να γίνουν γονείς με την Ελισάβετ να παραμένει ενεργή στα social media χωρίς ωστόσο να κάνει επίδειξη της κοιλίτσας της. 

Χθες ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί μέσω ενός story μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στον καθρέφτη της δείχνοντας πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα με το μωράκι της. 

 

epirusblog.gr
5 of 5
Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Δες την πρώην παίκτρια του Survivor να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1036581412540445854
Σχόλια
item