Πώς θα καταλάβετε αν κάποιος είναι single μέσα από το Instagram;

Αναρωτιέσαι αν είναι σε σχέση ή είναι single; Τώρα έχεις μείνει με ένα follow back και ένα προφίλ που δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις; Διαβάσε παρακάτω πώς θα καταλάβεις αν είναι single από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δεν έχει καμία couple φωτογραφία στο account του

ΟΚ, αυτό είναι κάπως προφανές. Αν το crush σου έχει φωτογραφίες στις οποίες, φιλιέται, αγκαλιάζεται ή κρατιέται χέρι χέρι με κάποιο κορίτσι, είναι σε σχέση κατά πάσα πιθανότητα. 

Οι φωτογραφίες βέβαια δεν είναι ανάγκη να είναι τόσο προφανείς. Τσέκαρε αν ανεβάζει συχνά posts με το ίδιο κορίτσι, αν το tag δηλαδή είναι το ίδιο εδώ και πολύ καιρό. Ένα tip για να μη χαωθείς: Αν έχει το ίδιο επώνυμο με εκείνον, ίσως να είναι η αδερφή του.

Στην profile φωτογραφία του είναι μόνος

Οι άνθρωποι με σχέσεις συνήθως επιλέγουν να βάλουν μια φωτογραφία για profile στην οποία είναι με το ταίρι τους. Μη βιαστείς να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. Αν υπάρχει κορίτσι στη φωτογραφία, σιγουρέψου πως δεν είναι κολλητή ή αδερφή του.

Οι άνθρωποι στις φωτογραφίες του τις περισσότερες φορές είναι απλά φίλοι

Εδώ θα χρειαστεί να κάνεις λίγη έρευνα. Σίγουρα ο άνθρωπος που σου αρέσει θα έχει φωτογραφίες και με άλλες γυναίκες. Για να μη χαθείς, τσέκαρε το προφίλ αυτών των κοριτσιών. Αν έχουν σχέση με άλλους, όλα είναι ΟΚ, ο τύπος είναι single.

Δεν κάνει tag συνεχώς το ίδιο άτομο στις φωτογραφίες και τα caption του

Δε χρειάζεται να εμφανίζεται στις φωτογραφίες του μόνο ένα άτομο για να καταλάβεις πως... είναι εκεί. Ίσως δίνει το photo credit του σε ένα συγκεκριμένο account. Μπορεί να μη βγάζουν φωτογραφίες μαζί, αλλά να είναι εκείνη υπεύθυνη για το πόσο όμορφα είναι τα solo shots του.

Τα captions του υπονοούν πως είναι single

Πολλές φορές, τα captions στο Instagram λένε εξίσου πολλά με τη φωτογραφία που συνοδεύουν. Υπάρχουν τρόποι να καταλάβεις αν κάποιος είναι single από τις λεζάντες του. Αναφέρεται στον κολλητό του ως το date του; Βάζει hashtags τύπου #ForeverAlone; Αν ναι, είναι single.

Όταν κάποιος είναι single, ανεβάζει την πολύ ωραία (ίσως και sexy) πλευρά του στο Instagram

Δε λέει κανείς πως κάποιος σε σχέση δε θα ανεβάσει μια όμορφη φωτογραφία του με μαγιό. Ωστόσο, όταν είναι single έχει πολλές περισσότερες πιθανότητες. Πάντα να τσεκάρεις credits, το είπαμε και παραπάνω.

Οι tagged φωτογραφίες του δεν είναι όλες από ένα άτομο

Μήπως έχεις υποτιμήσει το feature με τις tagged φωτογραφίες στο Instagram; Κακώς. Τσέκαρε τις φωτογραφίες στις οποίες έχει προστεθεί με ετικέτα και δώσε προσοχή: Αν είναι όλες από το ίδιο κορίτσι, υπάρχει θέμα. Μπορείς να φρικάρεις μόνο αφού αποκλείσεις συγγένεια ή πολύ στενή φιλία.

Δε βγαίνει συχνά για δείπνο ή ποτό

Γενικά, αν το crush σου ανεβάζει συχνά φωτογραφίες ή stories με δύο ποτά ή τραπέζια με δύο πιάτα, ή είναι με κάποιον φίλο του ή με τη σχέση του. Τσέκαρε τα tags.

Δεν κάνει tag συνέχεια το ίδιο άτομο σε comments

Ο πιο sneaky τρόπος να καταλάβεις αν είναι single, είναι να δώσεις σημασία στα tags που κάνει σε σχόλια σε memes. Αν υπάρχει επανάληψη προσώπου και αν το meme είναι κάπως γλυκό, καταλαβαίνεις.

epirusblog.gr
5 of 5
Πώς θα καταλάβετε αν κάποιος είναι single μέσα από το Instagram;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5389532302055556236
item