Θεσπρωτία: Rapid tests εντός αυτοκινήτου την Παρασκευή στην Παραμυθιά Θεσπρωτία: Rapid tests εντός αυτοκινήτου την Παρασκευή στην Παραμυθιά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Rapid tests εντός αυτοκινήτου την Παρασκευή στην Παραμυθιά

Ο Δήμος Σουλίου σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προχωρά στη διενέργεια δωρεάν ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, πάνω από το Στάδιο 49 Προκρίτων Παραμυθιάς από τις 09:00 π.μ έως τις 16:00 μ.μ.

Οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται στο χώρο εξέτασης ΜΟΝΟ με το όχημά τους (αυτοκίνητο, μηχανάκι), φορώντας τη μάσκα τους, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. 

Μέσα στο αυτοκίνητο μπορούν να επιβαίνουν μέχρι 2 άτομα πλέον του οδηγού, εκτός αν πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους, τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του τηλεφώνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

ΔΕΝ θα διενεργηθούν test σε ΠΕΖΟΥΣ.

*Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η δράση θα αναβληθεί και θα προγραμματιστεί εκ νέου.

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Rapid tests εντός αυτοκινήτου την Παρασκευή στην Παραμυθιά
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 2051346404449804852
Σχόλια
item