Πρέβεζα: Αρνητικά όλα τα rapid test που διενεργήθηκαν χθες στο προσωπικό της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πρέβεζα: Αρνητικά όλα τα rapid test που διενεργήθηκαν χθες στο προσωπικό της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Αρνητικά όλα τα rapid test που διενεργήθηκαν χθες στο προσωπικό της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Δωρεάν rapid test στους εκπαιδευτικούς και το υπόλοιπο προσωπικό των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου Πρέβεζας διενεργήθηκαν χθες Σάββατο στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας.

Η διενέργεια Rapid test γίνεται από τον Ε.Ο.Δ.Υ., σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, στα πλαίσια ελέγχου της πανδημίας, λόγω της επανεκκίνησης της δια ζώσης εκπαιδευτικής δραστηριότητας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και για τον Δήμο Πρέβεζας θα ολοκληρωθεί σήμερα Κυριακή 10 Ιανουαρίου.

Χθες έγιναν 83 rapid test, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Μετά τον Δήμο Πρέβεζας θα ακολουθήσουν έλεγχοι COVID-19 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης του αντιγόνου του κορωνοϊού (Rapid Test) στους εκπαιδευτικούς και τα μέλη Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων και στους άλλους Δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

Πηγή: mypreveza.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Αρνητικά όλα τα rapid test που διενεργήθηκαν χθες στο προσωπικό της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5728347737871672713
Σχόλια
item