Γιάννενα: Rapid test σε κεντρική πλατεία και «Χατζηκώστα» Γιάννενα: Rapid test σε κεντρική πλατεία και «Χατζηκώστα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Rapid test σε κεντρική πλατεία και «Χατζηκώστα»

Συνεχίζεται και διευρύνεται το πρόγραμμα δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης (rapid test) για κορωνοϊό στα Ιωάννινα με τη συνεργασία της περιφέρειας Ηπείρου, των Κινητών Ομάδων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Αύριο Παρασκευή θα διενεργηθεί δωρεάν έλεγχος «μέσα από το αυτοκίνητο» στην κεντρική πλατεία (στο ρεύμα ανόδου έξω από το διοικητήριο της περιφέρειας), από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Επισημαίνεται ότι η διενέργεια των ελέγχων θα γίνει ανεξάρτητα καιρικών συνθηκών.

Επίσης ανακοινώνεται ότι παρατείνεται επ’ αόριστο η λήψη δειγμάτων από κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα». 

Ο έλεγχος είναι δωρεάν και μπορούν να προσέρχονται όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες που το επιθυμούν, καθώς επίσης και οι εκπαιδευτικοί ενόψει της έναρξης των μαθημάτων. 

Λήψεις δειγμάτων θα γίνονται καθημερινά (και την ερχόμενη Κυριακή 10 Ιανουάριου), από τις 8.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Για τη διενέργεια των τεστ είναι απαραίτητος ο ΑΜΚΑ, ενώ ειδικά για τους ελέγχους «μέσα από αυτοκίνητο» είναι απαραίτητος και αριθμός κινητού τηλεφώνου. 

Για τη μετακίνηση θα πρέπει να αποστέλλεται μήνυμα στο 13033 με τον κωδικό 1 ή να χρησιμοποιείται έγγραφη βεβαίωση επίσης με κωδικό 1 (μετάβαση για ιατρικούς λόγους).

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Rapid test σε κεντρική πλατεία και «Χατζηκώστα»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6027196755483266437
Σχόλια
item