Η Priyanka Chopra για το bullying που υπέστη: «Μου έλεγαν: “Πήγαινε πίσω στον ελέφαντά σου”»

Η Priyanka Chopra σήμερα στα 38 της είναι παντρεμένη με τον Nick Jonas και έχει μία πετυχημένη καριέρα στο Hollywood. 

Πολλοί θα ζήλευαν τη ζωή της, η οποία μοιάζει να τα έχει όλα. Παρόλα αυτά, δεν ήταν πάντα τόσο «ρόδινα» όλα, αφού, όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει ζήσει και εκείνη bullying.

Όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου, η ηθοποιός από την Ινδία υπέστη σχολικό εκφοβισμό λόγω καταγωγής από τις συμμαθήτριές της, όταν ήταν 15 ετών και ζούσε πλέον στην Αμερική.

«Μου έλεγαν “Γύρνα πίσω στη χώρα σου” ή “Πήγαινε πίσω στον ελέφαντά σου” καθώς πέρναγα από τους διαδρόμους. Τα κορίτσια σε αυτή την ηλικία θέλουν απλά να πουν κάτι που θα σε πονέσει. Πλέον, στην ηλικία που είμαι σήμερα, αντιλαμβάνομαι πως τις περισσότερες φορές συμβαίνει λόγω ανασφάλειας. Τότε όμως το είχα πάρει προσωπικά. Βαθιά μέσα σου, αρχίζει να σε “τρώει”. Κλείστηκα στον εαυτό μου και ήθελα να είμαι αόρατη. Η αυτοπεποίθησή μου είχε εξαφανιστεί», αποκάλυψε η ίδια.

Γράφοντας αυτό το βιβλίο, η ηθοποιός ελπίζει να βοηθήσει ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια θέση ή ταλαιπωρούνται από χαμηλή αυτοπεποίθηση.

«Οι ανασφάλειες γίνονται πολύ μικρές όταν αρχίσεις να μιλάς για αυτές με κάποιον που εμπιστεύεσαι: έναν θεραπευτή ή έναν σύμβουλο. Οι άνθρωποι τείνουν να περνούν στην απομόνωση τις πιο σκοτεινές στιγμές τους και αυτό είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν», συμβουλεύει.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Priyanka Chopra για το bullying που υπέστη: «Μου έλεγαν: “Πήγαινε πίσω στον ελέφαντά σου”»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5671645920120664963
item