Πέτρος Κωστόπουλος: Η on camera απάντηση για το Ντουμπάι και τη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου – Ο μεγάλος καβγάς ανάμεσά τους

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μετά την επιστροφή του από το Ντουμπάι συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Πέτρο Κωστόπουλο

Ο πρώην εκδότης απάντησε για όλους και για όλα, μετά την πληθώρα ερωτήσεων που δέχτηκε.

«Όλοι αρνητικοί στο τεστ και οι 150 της πτήσης, και από ό,τι είδα χθες στα νοσοκομεία πάλι το ίδιο έγινε» είπε χαρακτηριστικά και επεσήμανε γι’ ακόμα μια φορά ότι στο Ντουμπάι πήγε για δουλειά.

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το ταξίδι του: «Πέρασα πάρα πολύ άσχημα, γιατί είναι ανθρωποφαγικά.

Γιατί ο άλλος δεν ξέρει ποια είναι η ζωή σου, πώς ζεις, εάν έχεις λεφτά, εάν έχεις δουλειά. Κάθεται λοιπόν και κρατάει αυτή την εικόνα και κάνει σχόλια, παρακολουθεί ή φαντάζεται. 

Εγώ όμως εκεί πήγα γιατί με είχαν καλέσει εδώ και 6 μήνες και δεν μπορούσα να πάω και θα ξαναφύγω σε λίγο και θα πάω και αλλού».

Για τη φωτογραφία με την Κατερίνα Λιόλιου που ανέβασε και κατέβασε: «Ποιας Κατερίνας μωρέ; Αυτά να τα λέτε μόνοι σας. Ήταν μια κυρία στην είσοδο και κρατούσε το κινητό μου να το φορτίσει. Και επειδή το ξέχασα, πήραν τηλέφωνο να μου το φέρει. Δεν είναι κλειδί δωματίου, είναι κλειδί γκαρνταρόμπας. Κατά λάθος το ανέβασα».

Για τη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου: «Εγώ δεν θα σας μιλήσω για προσωπικά μου θέματα. Δεν σας μίλησα για το Ντουμπάι; Έγραψαν να ψοφήσω εγώ και τα παιδιά μου επειδή πήγα στο Ντουμπάι. (…) Ποια νέα σχέση ρε παιδιά; Βλέπεις καμιά Κατερίνα;».

Μετά το τέλος του βίντεο, η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε ότι μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου, υπήρξε μια «ενδοοικογενειακή» μεταξύ της Κατερίνας και της οικογένειάς της, λόγω της διαφοράς της ηλικίας. 

Ο πατέρας της, μάλιστα, της Κατερίνας Λιόλιου την πήρε τηλέφωνο για να την επιπλήξει, με αποτέλεσμα να γίνει ένας έντονος καβγάς ανάμεσα σε Πέτρο και Κατερίνα. 

Με τη σειρά της, η Σταματίνα είπε ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχει παύση της σχέσης, αλλά το Σάββατο κυκλοφορούν οι πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες τους στο περιοδικό ΟΚ!

Δες το βίντεο:

epirusblog.gr
5 of 5
Πέτρος Κωστόπουλος: Η on camera απάντηση για το Ντουμπάι και τη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου – Ο μεγάλος καβγάς ανάμεσά τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4901186914637249426
item