Είναι oριστικό: Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάστρια του «House Of Fame» – Ποιοι θα είναι κριτές Είναι oριστικό: Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάστρια του «House Of Fame» – Ποιοι θα είναι κριτές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Είναι oριστικό: Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάστρια του «House Of Fame» – Ποιοι θα είναι κριτές

Η Ελένη Φουρέιρα θα είναι τελικά η οικοδέσποινα του πολυαναμενόμενου talent show «House Of Fame» του ΣΚΑΙ, με την κριτική επιτροπή να είναι επίσης all-star!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ΤLIFE, η «εκρηκτική» show-woman θα είναι εκείνη που θα παρουσιάζει τα live shows, τα οποία αναμένεται να αρχίσουν μέσα στον Φεβρουάριο.

Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από μεγάλα και επιτυχημένα ονόματα.

Τους διαγωνιζόμενους θα αξιολογούν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Γιάννης Πλούταρχος και Καίτη Γαρμπή, o hit maker Φοίβος και ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας, ο CEO της Panik Entertainment Group Γιώργος Αρσενάκος.

Ο νικητής θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Panik Records, την κορυφαία ελληνική δισκογραφική εταιρεία, η οποία έχει παράδοση στην εύρεση και ανάδειξη νέων ταλέντων. 

Επίσης, θα κάνει ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή, την Ελένη Φουρειρα και τον Γιάννη Πλούταρχο, ενώ δεν αποκλείεται να του γράψει τραγούδια ο Φοίβος, ο οποίος συνεργάζεται με την Panik.

epirusblog.gr
5 of 5
Είναι oριστικό: Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάστρια του «House Of Fame» – Ποιοι θα είναι κριτές
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2515777378744471253
Σχόλια
item