Λαμπέροι καλεσμένοι στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Nammos στο Dubai Λαμπέροι καλεσμένοι στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Nammos στο Dubai | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λαμπέροι καλεσμένοι στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Nammos στο Dubai

Πολλοί Έλληνες αλλά και πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από όλο τον κόσμο, επέλεξαν το Nammos Dubai, για να περάσουν τις μέρες των γιορτών στο διαμάντι της ανατολής.

To Nammos, βρίσκεται μέσα στο συγκρότημα του Four Seasons Resort, στην παραλία Jumeirah στο Dubai και αυτή τη στιγμή είναι no1 hot trend για jet setters αλλά και superstars θαμώνες, όπως ο Cristiano Ronaldo.

Στα πλαίσια του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν, αλλά και του «Made in Mykonos» event ανήμερα της πρωτοχρονιάς, καλεσμένοι από όλο τον κόσμο, διασκέδασαν στο Nammos με τον κορυφαίο Λιβανέζο τραγουδιστή, Ragheb Alama και τις μουσικές επιλογές του διεθνώς αναγνωρισμένου DJ, Βασίλη Τσιλιχρήστου.

Ανάμεσα στους Έλληνες celebrities που βρέθηκαν εκεί και απαθανατίστηκαν από τον φακός μας ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Κατερίνα Λίολου, η Ιωάννα Μπέλλα, η Σοφία Χαρμαντά και η Αλεξάνδρα Λοΐζου με τον μεγιστάνα σύζυγό της, Ανδρέα Παναγιώτου.

epirusblog.gr
5 of 5
Λαμπέροι καλεσμένοι στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Nammos στο Dubai
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7935842989408847642
Σχόλια
item