Βίκυ Καγιά: Κάνει αποκαλύψεις για τα Madwalk λίγο πριν τη λαμπερή βραδιά Βίκυ Καγιά: Κάνει αποκαλύψεις για τα Madwalk λίγο πριν τη λαμπερή βραδιά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Καγιά: Κάνει αποκαλύψεις για τα Madwalk λίγο πριν τη λαμπερή βραδιά

Απόψε το βράδυ η τηλεόρασή μας θα γεμίσει λάμψη, μουσική και μόδα, αφού θα παρακολουθήσουμε στις 21:00, τα Madwalk 2020, από τη συχνότητα του Mega. 

Λαμπερή παρουσιάστρια τoυ project που εδώ και χρόνια παντρεύει με επιτυχία τη μόδα με τη μουσική, θα είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία μίλησε στη Secret και τη Σάσα Σταμάτη για όλα όσα θα δούμε το βράδυ!

“Είναι ωραίο να δουλεύεις με ανθρώπους, είναι ωραίο να κρατάς και να καλλιεργείς τις σχέσεις τους, είναι ωραίο να υπάρχεις ακόμα στην πρώτη γραμμή, είναι ωραία να προσπαθείς. 

Είναι ωραία η μόδα»,  δήλωσε η παρουσιάστρια της λαμπερής βραδιάς, Βίκυ Καγιά, και πρόσθεσε  αναφερόμενη στις εκπλήξεις του event: « Όλη  η διοργάνωση έχει ετοιμάσει κάτι φαντασμαγορικό. Θα δουν υπέροχα ρούχα, πάρα πολύ ωραία acts.

Όλη η βραδιά είναι προσαρμοσμένη στο σήμερα, στη σύγχρονη κατάσταση, όμως πιστεύω ότι θα έχει την αίγλη και όλο το ελίτ της μόδας που χρειάζεται μια φαντασμαγορική βραδιά, παρόλο που δεν υπάρχει κοινό και ο παλμός του live. 

Δεν πειράζει». 

epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Καγιά: Κάνει αποκαλύψεις για τα Madwalk λίγο πριν τη λαμπερή βραδιά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4865690809955648715
Σχόλια
item