Η Liv Tyler μιλάει για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό Η Liv Tyler μιλάει για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Liv Tyler μιλάει για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό

Η Liv Tyler, η οποία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, δημοσιευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τα παιδιά της, τα οποία χρειάστηκε να στερηθεί το διάστημα που νόσησε, και περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς βίωσε την ασθένειά της.

«Επιτέλους ξαναβρέθηκα με τους αγαπημένους μου, ήταν 2 άγριες εβδομάδες. Βρέθηκα θετική στον Covid-19 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αν κι είχα καταφέρει να κρατήσω εμένα και την οικογένειά μου ασφαλή σ' όλη τη διάρκεια του 2020, ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας. Και εντελώς απροσδόκητα, το πρωί της παραμονής με έριξε κάτω! 

Συμβαίνει ξαφνικά, σαν να έρχεται κατά πάνω σου ένα τρένο...», λέει αρχικά η ηθοποιός και συνεχίζει: «Μαζί με τον ιό, έρχονται συναισθήματα φόβου, ντροπής και ενοχής, αρχίζεις και σκέφτεσαι από ποιον μπορεί να το κόλλησες και ποιους μπορεί να έχεις κολλήσει... Τρομακτικό! Ευτυχώς, τα μέλη της οικογένειάς μου βγήκαν αρνητικά στο τεστ». 

Παράλληλα εξήγησε ότι τα συμπτώματα είναι περίεργα και εκδηλώνονται διαφορετικά στον καθένα και αποκάλυψε πως παρόλο που παρέμεινε στο κρεβάτι για 10 μέρες το πέρασε σχετικά ελαφριά.

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής της αναφέρθηκε στα ψυχολογικές συνέπειες της Covid λέγοντας: «Σου τρελαίνει το σώμα και την ψυχή το ίδιο. Το να παραμένεις σε απομόνωση σ' ένα δωμάτιο για 10 μέρες το λιγότερο που θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω είναι ψυχεδελικό». 

«Μου έλειψαν πολύ τα παιδιά μου, αλλά έρχονταν να με δουν από το παράθυρο και να μου μιλήσουν, και τα έβλεπα να παίζουν τον κήπο. Μου έστελναν μηνύματα και ζωγραφιές κάτω από την πόρτα. Μου περιέγραφαν τι συμβαίνει από την άλλη πλευρά. Τι καλύτερο να ζητούσα», κατέληξε. 

 

epirusblog.gr
5 of 5
Η Liv Tyler μιλάει για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7670604325391297855
Σχόλια
item