Η Kristen Stewart μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα Diana και η ομοιότητα είναι εκπληκτική

Στη νέα ταινία του Pablo Larraín, «Spencer» που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό πρόκειται να παρακολουθήσουμε την ιστορία της πριγκίπισσας Diana στις αρχές της δεκαετίας του '90, τότε που αποφασίζει να τερματίσει το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο και να σχεδιάσει μια ζωή εκτός από τη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστορία θα αποκαλύψει στους θεατές μία από τις τελευταίες χριστουγεννιάτικες διακοπές της πριγκίπισσας στην εξοχική κατοικία της βασίλισσας.

Τον ρόλο της πριγκίπισσας θα ενσαρκώσει η Kristen Stewart, της όποιας η πρώτη φωτογραφία ως Diana μόλις κυκλοφόρησε! 

 Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς η ομοιότητα είναι εκπληκτική ενώ όσον αφορά τον ρόλο της, η ηθοποιός είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η προφορά, καθώς η πριγκίπισσα Diana είχε μια ξεχωριστή και αναγνωρίσιμη φωνή, γι’ αυτό τον λόγο η ηθοποιός έχει την βοήθεια ενός ειδικού coach. 

Η Stewart είχε αποκαλύψει πως μελετά την ζωή της πριγκίπισσας μέσα από τις βιογραφίες που κυκλοφορούν αφού ο στόχος της δεν είναι απλά να ερμηνεύσει την Diana αλλά να την γνωρίσει πολύ καλά.

Η ταινία δεν θα καλύψει τον τραγικό θάνατο της Diana το 1997, αλλά θα επικεντρωθεί στην κατάρρευση της σχέσης της με τον Κάρολο, καθώς και στην έντονη αγάπη της για τα δύο παιδιά της, τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Kristen Stewart μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα Diana και η ομοιότητα είναι εκπληκτική
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1763408200261978268
item