«Βόμβα» στα αμερικανικά ΜΜΕ: Χωρίζουν Kim Kardashian και Kanye West

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες η είδηση ότι η Kim Kardashian και ο Kanye West χωρίζουν!

Το διάσημο ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και έξι χρόνια και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ωστόσο τα πράγματα στην σχέση τους δεν πηγαίνουν καθόλου καλά τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ

Αναφορές στις ΗΠΑ τονίζουν πως ο γάμος τους οδεύει προς το τέλος, με πηγή κοντά στο ζευγάρι, να αναφέρει σε βρετανικό ταμπλόιντ πως «κρατούν χαμηλό προφίλ (για το θέμα), αλλά έχουν τελειώσει. 

Η Kim έχει προσλάβει την Λόρα Βάσερ και βρίσκονται σε συνομιλίες επίλυσης της σχέσης τους»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στις ΗΠΑ, αναφέρεται πως το διαζύγιο «επίκειται» για το ζευγάρι που ζει χώρια το τελευταίο διάστημα, καθώς ο ράπερ έχει εγκατασταθεί στο ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ.

Το 2020 ήταν μια ταραχώδης χρονιά για το ζευγάρι, με τον Kanye να έχει φέρει στα όριά της την Kim, βάζοντας μέχρι και υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ. Μία σειρά από εκρήξεις του προκάλεσαν κρίση στον γάμο, με την Kim να εμφανίζεται δακρυσμένη στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό της, με τον οποίο είχαν μια συζήτηση για την σχέση τους.

Λίγο μετά την συζήτηση αυτή, πήγαν μαζί με τα παιδιά τους ένα ταξίδι αναψυχής στην Δομινικανή Δημοκρατία, ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει μαζί το ζευγάρι.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, δεν πέρασε απαρατήρητο ότι τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά ο West δεν δημοσίευσε φωτογραφίες με κάποιο από τα μέλη της οικογένειας Kardashian. Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια με την οικογένεια Kardashian, ήταν τον Οκτώβριο στα 40α γενέθλια της Kim. Από τότε, έχει κάνει το Γουαϊόμινγκ την βάση του. Μάλιστα, μία ημέρα μετά τα γενέθλια της Kim έφυγε για την Ταϊτή μόνος του.

Άλλη πηγή στο PEOPLE ανέφερε την ίδια ώρα πως το ζευγάρι «ζει χωριστές ζωές. Η Kim εργάζεται σε σημαντικά πρότζεκτ γι’ αυτήν και ο Kanye σε δικά του». Τονίζει πως προσπαθούν να μην αφήσουν το επικείμενο διαζύγιο να επηρεάσει την καθημερινότητά τους και γι’ αυτό εστιάζουν στις επαγγελματικές δραστηριότητές τους το τελευταίο διάστημα.

epirusblog.gr
5 of 5
«Βόμβα» στα αμερικανικά ΜΜΕ: Χωρίζουν Kim Kardashian και Kanye West
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6913725601522278364
item