Josephine: Αποκαλύπτει γιατί παρεξηγήθηκε με την Κόνι Μεταξά – Υπήρξε έρωτας με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο;

 

Η εκρηκτική νικήτρια του J2US Josephine, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο The 2night Show  και μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της τους τελευταίους μήνες, καθώς και για το ενδεχόμενο να πάει στη Eurovision, στο προσεχές μέλλον. 

Πώς ήταν η συνεργασία με τον παρτενέρ της, Νάσο Παπαργυρόπουλο; Υπήρξε τελικά έρωτας μεταξύ τους; Αποκάλυψε όμως και τον τον λόγο που είχε παρεξηγηθεί με τη φίλη της Κόνι Μεταξά!

Για τη Eurovision: Πορώνομαι με τη δουλειά μου. Δουλεύω πολύ σκληρά. Πιστεύω ότι σε δυο χρόνια θα μπορώ να πάω στη Εurovision. 

Για το J2US και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο: Με έπιασε κρίση μέσα στο σπίτι μου με την καραντίνα και μόλις μου έκανε πρόταση ο Νίκος Κοκλώνης, είπα αμέσως το ναι. 

Επειδή δουλεύω πολύ σκληρά ήθελα να είναι καλός ο παρτενέρ μου για να νικήσουμε. Δεν υπήρχε έρωτας μεταξύ εμένα και του Νάσου Παπαργυρόπουλου. Προσπάθησα να πιέσω το Νάσο για να βγάλει το 100 % του εαυτού του γιατί ο στόχος ήταν η νίκη.

Για την κρίση στη φιλία της Με τον Κόνι Μεταξά: Με την Κόνι Μεταξά είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Τσακώθηκαν; Είμαστε ακομπλεξάριστες και οι δυο. Δεν έχουμε ζήλια μεταξύ μας. Εγώ ανταγωνίζομαι μόνο  τον εαυτό μου. 

Όταν είχε πάει η Κόνι στο J2US, είχαμε λίγο παρεξηγηθεί γιατί της είχα πει να προσέχει την εικόνα της. Τώρα το κατάλαβε και εκείνη που πήγα εγώ στο show τι εννοούσα.



epirusblog.gr
5 of 5
 
Josephine: Αποκαλύπτει γιατί παρεξηγήθηκε με την Κόνι Μεταξά – Υπήρξε έρωτας με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο;
epirusblog.gr
5 of 5
 
show biz 7073627126640592120
item