Σταματίνα Τσιμτσιλή: H εκρηκτική σχέση με τον Δήμο Βερύκιο, η εκνευριστική συνήθεια του συζύγου της και το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παδιού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Direct” και κλήθηκε να απαντήσει σε όλες τις δύσκολες ερωτήσεις του Τάκη Χατζή. 

Με το αφοπλιστικό της χαμόγελο και την ειλικρίνειά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ποιά είναι τα σχέδιά της για το μέλλον, ποιο όνειρο ζωής έχει στο μυαλό της να πραγματοποιήσει με την πρώτη ευκαιρία αλλά και τι είναι αυτό που την εκνευρίζει περισσότερο στον σύζυγό της Θέμη Σοφό.

“Δεν έχω σχέδια γιατί απολαμβάνω αυτό που κάνω τώρα. Συνήθως καταστρώνεις ένα σχέδιο όταν θες να φύγεις από αυτό που είσαι….” ανέφερε στην αρχή της συνέντευξής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο στο μέλλον να κάνει μια πιο ενημερωτική εκπομπή.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην εκρηκτική σχέση που έχει με τον Δήμο Βερύκιο λέγοντας,

“Με τον Δήμο άρχισα να τα πηγαίνω καλά όταν σταμάτησα να παρεξηγώ αυτά που μου λέει, όταν κατάλαβα ότι αυτό είναι το στυλ του…. Στην πορεία των χρόνων βρήκα και τα κουμπιά του και το πως να ανεβοκατεβάζω το volume. 

Δε σου κρύβω όμως ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε βγάλει εύκολα έξω από τα ρούχα σου” ανέφερε και συνέχισε μιλώντας για τους υπόλοιπους συνεργάτες της, “Με τον Παπανώτα, όσο καυστικός κι αν είναι, είναι ένας άνθρωπος που αναγνωρίζω την ευφυία του, το χιούμορ του… Έχουμε χημεία. 

Το ίδιο και με την Τίνα αλλά και τον Κώστα. Με την Τίνα πλέον επικοινωνούμε με τα μάτια”.


Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε και στον σύζυγό της και την επιθυμία του να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί.

“Ο Θέμης θέλει πολύ ένα τέταρτο παιδάκι. Εγώ σε αυτή τη φάση όχι, δε μπορώ και σωματικά…. Δε λέω όχι, σε τρία χρόνια μπορεί..” ενώ στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση του Τάκη Χατζή για το αν θα τον ακολουθούσε σε μια ενδεχόμενη μετακόμιση στο εξωτερικό, “Οικογένεια εξ αποστάσεως δύσκολα κρατάς. Σε μια τέτοια περίπτωση θα βρίσκαμε έναν τρόπο. Θα πήγαινα λογικά μαζί του”.

Όσο για το τι είναι εκείνο που την τσαντίζει περισσότερο στον σύζυγό της είπε, “Με τσαντίζει όταν τον παίρνω τηλέφωνο και τον ρωτάω που είναι, μου λέει στο δρόμο και μετά από μια ώρα ξαναπαίρνω και είναι ακόμα στο γραφείο”.epirusblog.gr
5 of 5
Σταματίνα Τσιμτσιλή: H εκρηκτική σχέση με τον Δήμο Βερύκιο, η εκνευριστική συνήθεια του συζύγου της και το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παδιού
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8962671352951702314
item