Μαριαγάπη Ξυπολιά: Η σχέση της με τον Αιμιλιάνο Μάρκου εκτός GNTM και το “καρφί” για τη νίκη του Ηρακλή Τσουζίνοφ

Τις σπουδές της στο fashion styling ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό η 19χρονη καλλονή Μαριαγάπη Ξυπολιά, που έκανε θραύση στο πρόσφατο «GNTM». 

Το εντυπωσιακό μοντέλο μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και το «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά για τις προτεραιότητες στην παρούσα φάση της ζωής της, αλλά και για το ειδύλλιό της με τον συμπαίκτη της στο διάσημο ριάλιτι, Αιμιλιάνο Μάρκου.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά με τον Αιμιλιάνο, πολύ καλύτερα απ’ ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ. Επειδή η σχέση μας ξεκίνησε μέσα στο παιχνίδι, δεν ξέραμε πώς θα είναι έξω. 

Η σχέση ξεκίνησε από μια φιλία, ακολούθησε το φλερτ και μετά ήρθε η σχέση. Θαυμάζω τα πάντα στον Αιμιλιάνο. Κυρίως θαυμάζω την υπομονή του και τη σιγουριά που έχει για τον εαυτό του», ανέφερε για τον σύντροφό της η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Όσο για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να ετοιμάζονται για συγκατοίκηση, η Μαριαγάπη δίνει τη δική της απάντηση και ξεκαθαρίζει: «Δεν το έχουμε σκεφτεί ακόμα αυτό. Προς το παρόν, κοιτάμε τα επαγγελματικά μας. Είναι νωρίς για συγκατοίκηση».

Για τον νικητή του «GNTM», Ηρακλή Τσουζίνοφ, και το αν άξιζε τον «τίτλο», η Μαριαγάπη δηλώνει: «Χαίρομαι που το πήρε ο Ηρακλής, αλλά, αν κρίνουμε τελείως αντικειμενικά στον χώρο του modeling, ο Αιμιλιάνο ήταν ο πιο σωστός για τη νίκη»

epirusblog.gr
5 of 5
Μαριαγάπη Ξυπολιά: Η σχέση της με τον Αιμιλιάνο Μάρκου εκτός GNTM και το “καρφί” για τη νίκη του Ηρακλή Τσουζίνοφ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7627445077769334274
item