Ζενεβιέβ Μαζαρί: “Είμαι πολύ ζηλιάρα, έχει γίνει χαμός” – Η αποκάλυψη για το GNTM

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί πήγε για… φαγητό στο “Αfter Dark” και μίλησε για όλα στο Θέμη Γεωργαντά!

Η art director και κριτής του GNTM μίλησε για τον ρόλο της στην εκπομπή, ενώ παράλληλα σχολίασε τα προβλήματα που έφερε η δυσλεξία στην καθημερινότητά της. 

Αναφέρθηκε στην οικογένειά της και στον ρόλο της ως μαμά, εξηγεί τους λόγους που παντρεύτηκε τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πόσο πολύ τον ζηλεύει:

Για το GNTM: Σε αυτή την εκπομπή λατρεύω την αποστολή. Την φωτογράφιση. Οπότε η κριτική μου είναι πολύ εύκολο. Δεν έχω μιλήσει και δεν ξέρω αν στο επόμενο θα είναι κριτής η Κάτια Ζυγούλη και δεν με νοιάζει. Είμαι αυστηρή και ως δασκάλα. Δεν ήμουν ποτέ μοντέλο. Ήμουν ενδυματολόγος.Έχω πρόβλημα δυσλεξίας. Αντί για 15ποντο είπα 15αύγουστο μια φορά. Είμαι υπερκινητική. Το “βαριέμαι” που έγινε viral, είναι η αλήθεια μου.

Είμαι αυστηρή μαμά. Ερωτευτήκαμε με τον άνδρα μου, ζήσαμε για 5 χρόνια και μετά είπαμε θα κάνουμε οικογένεια. Eίμαστε και οι δυο αυστηροί με τα παιδιά, απλά εγώ λέω όχι και ο άντρας μου εξηγεί γιατί λέμε όχιO Θέμης έψαξε το κινητό της Ζενεβιέβ και ζήτησε να δείξει στον αέρα το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στον σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε ότι της φέρνει τον καφέ και το μπισκότο της στο κρεβάτι στις 6 το πρωί.

Για τη σχέση με τον σύζυγό της και τη ζήλια: Είμαι πολύ ζηλιάρα. Τα πρώτα χρόνια που ο έρωτας ήταν τούρμπο είχα ξεφύγει γιατί και η ζήλια ήταν τούρμπο. Τα πρώτα χρόνια βγαίναμε. Οι γυναίκες γουστάρουν τον άνδρα μου. 

Όταν βγαίναμε λοιπόν και  κάποια πήγαινε να τον διεκδικήσει γινόταν χαμός.  Παντρευτήκαμε αφού κάναμε το παιδί μας. Έγινε για πρακτικούς λόγους αλλά δεν έχω ξαναζήσει πιο ωραία στιγμή. Ήταν στην Κίμωλο. Ήταν ο πιο ρομαντικός γάμος. 

Τι είπε στην εξομολόγηση στο Θέμη

  • Ο άντρας μου με έχει φωτογραφήσει γυμνή, αλλά αυτές οι φωτογραφίες είναι για μένα και τον άντρα μου
  • Δεν θα άφηνα το GNTM για δική μου εκπομπή
  • Αν άλλαζα κάτι στον εαυτό μου θα ήταν η μύτη μου γιατί είναι θεόστραβη
  • Ο άντρας μου κάνει το καλύτερο σεξ για μένα
epirusblog.gr
5 of 5
Ζενεβιέβ Μαζαρί: “Είμαι πολύ ζηλιάρα, έχει γίνει χαμός” – Η αποκάλυψη για το GNTM
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6929187533103185460
item