Ελένη Πετρουλάκη: Έτσι θα σου αλλάξει το σώμα - Έτσι άλλαξε και της Φαίης Σκορδά Ελένη Πετρουλάκη: Έτσι θα σου αλλάξει το σώμα - Έτσι άλλαξε και της Φαίης Σκορδά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Πετρουλάκη: Έτσι θα σου αλλάξει το σώμα - Έτσι άλλαξε και της Φαίης Σκορδά

Oι γιορτές ανήκουν στο παρελθόν και είναι λογικό πως η καραντίνα μας έφερε πιο κοντά στο ψυγείο αλλά και στο φαγητό γενικότερα!

Ωστόσο τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να επιστρέψουμε στα κιλά μας και να διώξουμε τα περιττά. Και γιατί όχι να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

Η Ελένη Πετρουλάκη συμπλήρωσε 30 χρόνια ως fitness expert και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών γυναικών αλλά και αντρών.

Η ίδια με τις γνώσεις που έχει αποκτήσει από διαρκείς εκπαιδεύσεις, την ασίγαστη αναζήτηση, τους αξιόλογους συνεργάτες της αλλά και με την πολύχρονη εμπειρία της καταφέρνει και βοηθά με τρόπο ουσιαστικό κάθε γυναίκα που θέλει να αλλάξει το σώμα της.

Στη σελίδα fitlab.gr στην κατηγορία succes story θα δείτε Ιστορίες επιτυχίας που ξεχώρισαν.

Μάλιστα αφού άλλαξε και το σώμα της Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε πως και η δική της εμφάνιση οφείλεται στο πρόγραμμα Total Body Make Over καθώς δεν ήταν εύκολο να επανέλθει μετά από κάθε γέννα.

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Πετρουλάκη: Έτσι θα σου αλλάξει το σώμα - Έτσι άλλαξε και της Φαίης Σκορδά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4006473029732229479
Σχόλια
item