Άρτα: Ανεμοστρόβιλος "χτύπησε" χθες τα ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΑ και τους ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥΣ Άρτα: Ανεμοστρόβιλος "χτύπησε" χθες τα ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΑ και τους ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥΣ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ανεμοστρόβιλος "χτύπησε" χθες τα ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΑ και τους ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥΣ

Ανεμοστρόβιλος σάρωσε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας τα Θεοδώριανα και του Μελισσουργούς τα δύο χωριά των Κεντρικών Τζουμέρκων...

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ο ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές σε δεκάδες σπίτια, με ορισμένα εξ αυτών να έχουν μείνει χωρίς στέγες, καθώς παρασύρθηκαν από το έντονο φαινόμενο.

Στα Θεοδώριανα διαμένουν περίπου 15 κάτοικοι ωστόσο ο οικισμός είναι μεγάλος, με αρκετά σπίτια να έχουν επισκευαστεί ή ανακατασκευαστεί από όσους μένουν στην Άρτα, την Αθήνα ή άλλες περιοχές.

Οι πρώτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η καταστροφή που προκλήθηκε είναι μεγάλη.

Σε επικοινωνία της ΕΡΤ Ιωαννίνων με τον δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων, Χρήστο Χασιάκο, ο κ. Χασιάκος επισήμανε ότι «αρκετά σπίτια υπέστησαν ζημιές σε στέγες, σε καμινάδες και τέντες, ενώ ο ισχυρός άνεμος ξήλωσε εγκαταστάσεις σε ποιμνιοστάσια που λειτουργούν στην περιοχή».

Πλήρης κι αναλυτική εικόνα θα υπάρξει τις επόμενες ώρες καθώς αυτοψία στα δύο χωριά όπως και σε άλλους οικισμούς των Κεντρικών Τζουμέρκων πραγματοποιούν κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας ενώ κινητοποιούνται και συνεργεία του Δήμου.

Πηγή: taneatismikrospilias24.com
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ανεμοστρόβιλος "χτύπησε" χθες τα ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΑ και τους ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8520751545046218246
Σχόλια
item