Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί υγειονομικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας [εικόνες] Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί υγειονομικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας [εικόνες] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί υγειονομικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας [εικόνες]

Άρχισε σήμερα ο εμβολιασμός των υγειονομικών στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, ο οποίος και θα γίνει σε τρεις φάσεις.

Σήμερα προστίθενται 42 νέα νοσοκομεία στα 9 νοσοκομεία που ήδη πραγματοποιούν εμβολιασμούς - δυναμικότητα που θα επιτρέψει περισσότερους από 5.000 εμβολιασμούς υγειονομικών καθημερινά. 

Σε αυτά βρίσκεται και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου ο εμβολιασμός άρχισε με τον Απόστολο Κομνό – διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας και συντονιστή διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας – όπως επίσης με την προϊσταμένη Διεύθυνσης Νοσηλευτικής του ΓΝΛ Βασιλική Ζήση ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας οι εμβολιασμοί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Η διαδικασία συνεχίζεται με τον εμβολιασμό υγειονομικών.

Στις 8 Ιανουαρίου θα προστεθούν επιπλέον 55 νοσοκομεία και έως τις 12 του μήνα θα ολοκληρωθεί ο εφοδιασμός σε 19 Νοσοκομεία που βρίσκονται στη νησιωτική χώρα.

Σταδιακά στα νοσοκομεία του ΕΣΥ θα προστίθενται τα στρατιωτικά νοσοκομεία (σήμερα 5), ενώ θα αρχίσει και ο εμβολιασμός των υγειονομικών του ιδιωτικού τομέα.

Επίσης, σήμερα ξεκινά ο εμβολιασμός των πολιτών που διαμένουν και εργάζονται στους οίκους ευγηρίας από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ. Ο εμβολιασμός της ομάδας αυτής θα ολοκληρωθεί έως τις 20 Ιανουαρίου.

Η εκτίμηση, δε, με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής είναι ότι μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα εμβολιαστούν περισσότερα από 100.000 άτομα.


epirusblog.gr
5 of 5
Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί υγειονομικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6410630953579561067
Σχόλια
item