Ι.Μαλέσκου: «Είμαι έτοιμη να κάνω οικογένεια - Το σεξ είναι το πιο σημαντικό θέμα μέσα σε μια σχέση» (βίντεο)

Η παρουσιάστρια του «Love it», Ιωάννα Μαλέσκου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark», και ανέφερε μεταξύ άλλων πως η νέα χρονιά την βρίσκει με πολλά όνειρα.

​"Είμαι καλά, είμαι ήρεμη, ξεκίνησε μια νέα χρονιά και έχω διάθεση να κάνω πολλά όνειρα, νιώθω ηρεμία και ασφάλεια" είπε η Ιωάννα και συνέχισε: "Το 2020 ήταν μια έντονη χρονιά με πολλές αλλαγές για μένα, με μια σημαντική αλλαγή να αφήσω τη μέχρι τότε πορεία και διαδρομή μου και να αλλάξω και τόπο και δουλειά".

Η Ιωάννα, αποκάλυψε πως είχε διοριστεί δασκάλα πριν ασχοληθεί με τη τηλεόραση, ενώ είχε κάνει και ένα πέρασμα από τα καλλιστεία: "Ξεκίνησα δασκάλα ήμουν για δέκα χρόνια. Ήταν ένας πολύ όμορφος θαυμασμός από τα παιδιά προς εμένα. 

Η τηλεόραση δεν υπήρχε στα πλάνα μου απλά προέκυψε αργά και σταθερά", ενώ αποκάλυψε πως παλαιότερα ντρεπόταν ακόμη και να φάει σε δημόσιο χώρο: "Ντρεπόμουν πολύ να φάω άνετα σε δημόσιο χώρο, κοίταζα πολύ την εικόνα μου, αυτό το ξεπέρασα με τα χρόνια και μέσα από την εμπειρία εξοικειώνεσαι με την εικόνα σου".

Για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ είπε: "Ο κόσμος που παρακολουθεί θέλει ακόμη κάτι πιο ήρεμο και ευχάριστο και δεν το καταλάβαινα στην αρχή αυτό, όταν κάναμε πολλές δοκιμές για θέματα. Εμάς τους παρουσιαστές είναι η αγωνία μας αν θα μας αποδεχτεί ο κόσμος, και αν θα μας επιλέγουν για αυτό που κάνουμε".

Η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε έτοιμη να κάνει οικογένεια, και αναρωτήθηκε πότε θα γίνει μάνα, ενώ στο "καυτό" δωμάτιο της εξομολόγησης της εκπομπής αποκάλυψε πως το σεξ είναι το πιο σημαντικό θέμα μέσα σε μια σχέση, δίνοντας του τον βαθμό 10, στην ερώτηση πόσο σημαντικό είναι σε μια σχέση από το 1 έως το 10.epirusblog.gr
5 of 5
Ι.Μαλέσκου: «Είμαι έτοιμη να κάνω οικογένεια - Το σεξ είναι το πιο σημαντικό θέμα μέσα σε μια σχέση» (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8140446179201632454
item