Φούσκωσε ήδη η κοιλίτσα της Αθηνάς Οικονομάκου - Ανέβασε την πρώτη της ολόσωμη φωτογραφία

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε την πρώτη της ολόσωμη φωτογραφία και όπως βλέπουμε η κοιλίτσα της έχει ήδη φουσκώσει.

Η επιτυχημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας, που είναι μια από τις πιο όμορφες εγκυμονούσες, διανύει μαζί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, μια από τις πιο όμορφες περιόδους τους.

Μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνη της, η ίδια είναι πανευτυχής και δεν κρύβει λεπτό την ανυπομονησία της να γνωρίσει το δεύτερο μωράκι της.

Το πρωί του Σαββάτου μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από μια βόλτα που έκανε στην εξοχή και μπορούμε ήδη να δούμε την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας η Αθηνά Οικονομάκου έγραψε «Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους»!

Φούσκωσε ήδη η κοιλίτσα της Αθηνάς Οικονομάκου

Οι πρώτες δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση πως θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά, έκανε η Αθηνά Οικονομάκου στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε. 

Όπως αποκάλυψε μεταξύ άλλων η λαμπερή ηθοποιός, παρόλο που όλοι οι δημοσιογράφοι και άνθρωποι από το χώρο της showbiz το γνώριζαν, σεβάστηκαν το γεγονός πως δεν ήθελε να μαθευτεί ακόμη.

Έχοντας ήδη ένα παιδάκι, τον μικρό Μάξιμο, με τον Φίλιππο Μιχόπουλο θα μεγαλώσουν και άλλο σε λίγους μήνες την οικογένεια τους. Ακόμη όμως, δεν έχουν αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

«Αισθάνομαι χαρούμενη. Ευτυχισμένη είμαι. Το θέλαμε πολύ, αλλά η καθημερινότητα, όπως βλέπεις, συνεχίζεται. Σε λίγο καιρό θα έρθει το νέο μέλος, όχι τώρα. Έχει περάσει ο καιρός, για αυτό αποφάσισα να το πω μόνη μου. 

Όλοι οι δημοσιογράφοι και πολλοί άνθρωποι του χώρου, παρόλο που το ήξεραν, το σεβάστηκαν και σεβάστηκαν την ιδιωτικότητα αυτού του γεγονότος και ότι εγώ δεν ήμουν ακόμα έτοιμη να μιλήσω, οπότε ευχαριστώ πολύ. Δεν θα ανακοινώσουμε ακόμα το φύλο. Εντάξει, φτάνει.

Μαζί ήμασταν με τον σύζυγό μου, όταν το έμαθα. Συζητάμε σιγά σιγα με τον Μάξιμο, έχει καταλάβει κάποια πράγματα. Βλέπει την κοιλίτσα και εξοικειώνεται, αλλά όλα αλλάζουν όταν βλέπει το μωρό… Εύχομαι να πάνε όλα καλά. 

Η εγκυμοσύνη έχει ενταχθεί στα επεισόδια της σειράς (Έλα στη θέση μου), αλλά δεν το έχουμε δει ακόμα.», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αθηνά Οικονομάκου στο δημοσιογράφo.


epirusblog.gr
5 of 5
Φούσκωσε ήδη η κοιλίτσα της Αθηνάς Οικονομάκου - Ανέβασε την πρώτη της ολόσωμη φωτογραφία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 281272578457102772
item