Γιάννενα: Άρχισαν Οι Εμβολιασμοί Και Στο Κέντρο Υγείας

Συνοδευόμενοι από τα παιδιά ή τα εγγόνια τους, δεκάδες ηλικιωμένοι άνω των 85 ετών, προσέρχονται από το πρωί της Τετάρτης στο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων και στο εμβολιαστικό κέντρο, για την 1η δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Όπως και στα νοσοκομεία από το Σάββατο, όταν ξεκίνησε ο εμβολιασμός στο γενικό πληθυσμό, έτσι και στο ΚΥ, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι δεν είχε ακυρωθεί ούτε ένα ραντεβού, με τους παππούδες και τις γιαγιάδες να παραδίδουν μαθήματα συνέπειας και υπευθυνότητας σε όλους.

Παρών από νωρίς το πρωί στο ΚΥ Ιωαννίνων, ο αναπληρωτής διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Νικόπουλος, που μαζί με τον διευθυντή του Κέντρο Κώστα Φώτο επιβλέπουν τη διαδικασία και σε δηλώσεις τους ανέφεραν, ότι ο εμβολιασμός εξελίσσεται με ικανοποιητικό ρυθμό, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Το εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας πλην Κυριακής από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ωστόσο είναι απαραίτητη η ενίσχυσή του με προσωπικό, με τον κ. Νικόπουλο, να τονίζει, ότι η 6η ΥΠΕ σε συνεργασία με το υπ. Υγείας εξετάσει κάθε δυνατότητα που υπάρχει, για να ενισχυθεί ο αριθμός του ιατρικού προσωπικού.

Πηγή: proinanea.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Άρχισαν Οι Εμβολιασμοί Και Στο Κέντρο Υγείας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1582098229425989420
item