Πρέβεζα: Η Ένωση Ξεν/χων «Δεν χαράσσει προσωπική στρατηγική όπως άλλοι «πρόεδροι» μη αναγνωρισμένων συλλόγων» Πρέβεζα: Η Ένωση Ξεν/χων «Δεν χαράσσει προσωπική στρατηγική όπως άλλοι «πρόεδροι» μη αναγνωρισμένων συλλόγων» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Η Ένωση Ξεν/χων «Δεν χαράσσει προσωπική στρατηγική όπως άλλοι «πρόεδροι» μη αναγνωρισμένων συλλόγων»

Επιμένει να λειτουργεί θεσμικά μέσα από τα επίσημα συνδικαλιστικά όργανα των ξενοδόχων

Για «προσωπική στρατηγική» που χαράσσουν «άλλοι «πρόεδροι»» της περιοχής της Πρέβεζας «μη αναγνωρισμένων συλλόγων» κάνει λόγο ο Κώστας Ανατολιωτάκης, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας.

Ο κ. Ανατολιωτάκης εκπροσώπησε την Πρέβεζα, στην τηλεδιάσκεψη, μετά από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ, στην οποία έγινε παρουσίαση της επικοινωνιακής στρατηγικής του Οργανισμού για την προβολή της Ελλάδας διεθνώς σε βάθος τριετίας.

Στην τηλεδιάσκεψη πήραν μέρος 50 Πρόεδροι Ξενοδοχειακών Ενώσεων –  Μελών της ΠΟΞ από όλη τη χώρα, μεταξύ αυτών και της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας της μόνης επίσημα αναγνωρισμένης ένωσης ξενοδόχων από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.

Η Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας επιμένει να λειτουργεί θεσμικά μέσα από τα επίσημα συνδικαλιστικά όργανα των ξενοδόχων και όπως τονίζει ο πρόεδρος της Κώστας Ανατολιωτάκης «δεν χαράσσει προσωπική στρατηγική όπως άλλοι «πρόεδροι» μη αναγνωρισμένων συλλόγων της περιοχής μας».

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Η Ένωση Ξεν/χων «Δεν χαράσσει προσωπική στρατηγική όπως άλλοι «πρόεδροι» μη αναγνωρισμένων συλλόγων»
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5459955107460895736
Σχόλια
item