Πρέβεζα: Άφαντος ο οδηγός του φορτηγού του χθεσινού τροχαίου στο Άκτιο

 

Άφαντος ο οδηγός του φορτηγού που προκάλεσε χθες το βράδυ (Σάββατο σοβαρό τροχαίο ατύχημα λίγο μετά τη σήραγγα του Ακτίου, ο οποίος και αναζητείται.

Από ασφαλείς πληροφορίες μας γνωρίζουμε ότι ο εντοπισμός του είναι θέμα χρόνου αφού είναι πιθανόν ήδη να έχουν εντοπισθεί η ταυτότητά του και ο αριθμός πινακίδας του οχήματός του.

ΤΕΤΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ - ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ




Υπενθυμίζουμε ότι χθες το βράδυ, παραλίγο να υπάρξουν θύματα, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το άγνωστο φορτηγό γλίστρησε από την πορεία του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, όπου ο άλλος οδηγός επίσης φορτηγού με ρυμουλκούμενου αναγκάστηκε να βγει εκτός δρόμου για να τον αποφύγει με αποτέλεσμα να ντεραπάρει η ρεμούρκα που ήταν φορτωμένη με προϊόντα.

Ο οδηγός του άγνωστου φορτηγού έσπευσε να εξαφανισθεί και να αποφύγει τις ευθύνες του, οι οποίες ουσιαστικά ΘΑ ήταν ανύπαρκτες ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ήταν υπό την επήρεια μέθης και είχε ασφαλισμένο το όχημά του. 

Αντιθέτως ο επαγγελματίας της περιοχής μας (μεταφορική επιχείρηση) όπου ανήκε η ρεμούρκα - ψυγείο που ντελαπάρισε, υπέστη οικονομική καταστροφή εν μέσω αυτής της φοβερής πανδημίας. 

Το σημαντικότερο όμως είναι πως για λίγα μόνο μέτρα δεν εξελίχθηκε το ατύχημα αυτό σε ... δυστύχημα και μετωπική σύγκρουση, λόγω της οδηγικής δεινότητας του οδηγού του "ψυγείου"

Εμείς από την πλευρά μας υποβάλλουμε έκκληση στον υπαίτιο να εμφανισθεί για να αποδείξει ότι έχει ανθρωπιά, πριν τον συλλάβουν, αλλά και στους συμπολίτες μας που μπορούν να γνωρίζουν κάτι.
 
Προκειμένου να μην αφήνουμε καμία εντύπωση πως ότι λέμε δεν είναι στοιχειοθετημένο, δίνουμε την εξής πληροφορία: Το όχημα που προκάλεσε το ατύχημα είναι φορτηγό βυτίο (όχι απαραίτητα μεταφοράς καυσίμων) μάρκας VOLVO FH, ανοιχτού χρώματος (μάλλον λευκό) και διήλθε από τη σήραγγα Ακτίου στις 20.36 κινούμενο με κατεύθυνση από Λευκάδα προς Πρέβεζα, ενώ υπήρχε και αυτόπτης μάρτυρας. 

Τι περισσότερο στοιχείο να δώσουμε για να πεισθεί ο οδηγός ότι πρέπει να εμφανισθεί μόνος του!!! Ας εμφανισθεί να αναλάβει τις ευθύνες τους και ας πει τουλάχιστον πως δεν κατάλαβε ...

Παρόλα αυτά, εάν οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι, είναι υποχρέωσή μας να διευκολύνουμε το συμπολίτη μας ασχέτως από το έργο των αρχών. Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας, στα παιδιά μας, στους φίλους μας.

Η Πρέβεζα έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος τον τελευταίο καιρό για να ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές και μάλιστα από επαγγελματίες οδηγούς.

Ο οδηγός του που έφυγε κατάφερε έτσι να μην υποβληθεί σε έλεγχο αλκοόλ.

Πηγή: prevezabest.blogspot.com
epirusblog.gr
5 of 5
 
Πρέβεζα: Άφαντος ο οδηγός του φορτηγού του χθεσινού τροχαίου στο Άκτιο
epirusblog.gr
5 of 5
 
Πρεβεζα 803296703197230178
item