Γιάννενα: ατρικοτεχνολογικός εξοπλισμός στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων Γιάννενα: ατρικοτεχνολογικός εξοπλισμός στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ατρικοτεχνολογικός εξοπλισμός στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων

Με ιατρικοτεχνολογικό εξοπλισμό ενισχύθηκε το Κέντρο Υγείας Πραμάντων, τον οποίο πρόσφερε η εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων «Myrtaly Congress I.K.E.», η οποία συνεχίζει τις κοινωνικές της δράσεις, μέσω του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την ενίσχυση των Κέντρων Υγείας του Νομού Ιωαννίνων. 

Συγκεκριμένα, στο Κέντρο Υγείας παραδόθηκαν οθόνη 43" για τηλεϊατρική και τηλεκπαίδευση, συσκευή Ενδοοστικής Έγχυσης Ενηλίκων, βρεφοζυγός, ένα φορητό παλμικό οξύμετρο και ένα πιεσόμετρο μπράτσου.

«Το πολύ επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο του κορωνοϊού Covid-19 δοκιμάζει τα όρια του συστήματος Υγείας και η ομάδα της Myrtaly Congress θεωρεί χρέος της να συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο στον αγώνα που δίνει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό απέναντι στην πανδημία. 

Ο νέος εξοπλισμός που παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων θα συμβάλει στον περαιτέρω έλεγχο της υγείας των κατοίκων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, καθώς και των επισκεπτών από πλευράς πρόληψης», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Η «Myrtaly Congress I.K.E.» καταλήγει ευχαριστώνας τον διευθυντή του Κ.Υ. κ. Μπατσή και το προσωπικό για την εξαιρετική συνεργασία, στο πλαίσιο της δωρεάς.

Πηγή: proinoslogos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ατρικοτεχνολογικός εξοπλισμός στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6931502325858844017
Σχόλια
item