Τα κιλά της Κατερίνας Στικούδη και ο εκνευρισμός της Ιωάννας Μαλέσκου

Το βίντεο με την αποστομωτική απάντηση της Κατερίνας Στικούδη στα σχόλια που της γράφουν τελευταία για τα κιλά της, προέβαλαν σήμερα το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. 

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια θέλησε να πάρει τον λόγο και να τοποθετηθεί υποστηρίζοντας την Κατερίνα Στικούδη εξηγώντας πως ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει με την εμφάνισή του χωρίς κανείς να έχει το δικαίωμα να τον κατακρίνει.

“Σε κάποιες περιπτώσεις δε χρειάζεται να αναλωνόμαστε και να απολογούμαστε αν φάγαμε ή όχι λίγο παραπάνω γιατί δεν πέφτει και σε κανέναν λόγος. 

Τώρα από εκεί και πέρα αν μια γυναίκα θέλει να κάνει προσθετική στήθους, αν έχει κάνει προσθετική στήθους επίσης δεν αφορά κανέναν και αν κάτι δε μας αρέσει οπτικά ή μας ενοχλεί γιατί κάτι ξυπνάει μέσα μας ας το αντιπαρέλθουμε. 

Επίσης να πω κάτι ακόμα, το προφίλ του κάθε προσώπου ακόμα και τον δημοσίων είναι προφίλ ΤΟΥ. 

Το να μπαίνουμε και να σχολιάζουμε άσχημα πράγματα γιατί μας δημιουργεί μια τέρψη, μια ικανοποίηση ή ότι κάτι μέσα μου φτιάχνει με το να προσβάλλω τον άλλον μπορεί εύκολα να λυθεί είτε με το να μπλοκάρουμε ανθρώπους αν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία είτε να διαγράψουμε κάποιο σχόλιο…. 

Μη μολύνετε ζωές άλλων ανθρώπων. Αν κάτι δε σας αρέσει απλά προχωρήστε. Τις περισσότερες φορές τα σχόλια τα οποία γίνονται ανεξάρτητα από το που γίνονται είναι από προφίλ που είναι κλειδωμένοι λογαριασμοί ή ψεύτικα προφίλ. 

Όταν θέλετε κάτι να πείτε αν όντως έχετε λόγο να το πείτε και να το γράψετε, φροντίστε και αναλάβετε και την ευθύνη των λόγων σας” ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

epirusblog.gr
5 of 5
Τα κιλά της Κατερίνας Στικούδη και ο εκνευρισμός της Ιωάννας Μαλέσκου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3002769554533161890
item