Άρτα: Ανακοίνωση των ταχυδρόμων της Μονάδας Διανομής των ΕΛΤΑ Άρτας

«Από τους 15 ταχυδρόμους στην Μονάδα Διανομής Άρτας μένουν για την εκτέλεση των δρομολογίων μόνο έξι, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων και των πολιτών του νομού», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι ταχυδρόμοι της Μονάδας Διανομής των ΕΛΤΑ Άρτας. 

Αναλυτικά:

«Το ταχυδρομείο έχει πορεία 198 ετών, όπου μέσα σε αυτά τα χρόνια οι ταχυδρόμοι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες (πόλεμοι, αρρώστιες, πανδημίες πρόσφατα κλπ) εξυπηρετούσαν τους πολίτες. 

Όμως σήμερα σύμφωνα με τον μετασχηματισμό των ΕΛΤΑ, οι αποφάσεις της Διοίκησης να εφαρμόσει το νέο σχέδιο διανομής στο νομό Άρτας δεν είναι προς το συμφέρον της ποιοτικής εξυπηρέτησης των πολιτών.

Συγκεκριμένα από τους 15 ταχυδρόμους στην Μονάδα Διανομής Άρτας μένουν για την εκτέλεση των δρομολογίων μόνο έξι (τρεις αστικοί και τρεις αγροτικοί).

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων και των πολιτών του νομού. Ήδη υπάρχει καθυστερημένη εξυπηρέτηση των πολιτών με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά παράπονα.

Ο ημερήσιος τύπου και η αλληλογραφία με την εφαρμογή του D+3 και του D+5, διανέμεται κάθε τρεις ημέρες ενώ στα αγροτικά σημεία από μια έως δύο φορές την εβδομάδα.

Σημαντικά προβλήματα θα δημιουργηθούν και με την έγκαιρη καταβολή των συντάξεων διότι στο χρόνο που δίνεται δεν θα είναι δυνατή η καταβολή τους.

Στην προσπάθειά μας να προλάβουμε την διόγκωση των προβλημάτων που ήδη υπάρχουν, ξεκινάμε μια προσπάθεια ενημέρωσης των τοπικών φορέων και οργανώσεων αλλά και όλων των πολιτών του νομού μας.

Ζητάμε από την διοίκηση να ενσκήψει στο πρόβλημα και να δώσει περισσότερες θέσεις διανομέων προκειμένου το έργο της διανομής να εκτελείται απρόσκοπτα, πιο αποτελεσματικά και η εξυπηρέτηση των πολιτών να είναι ποιοτικότερη».

Πηγή: maxitisartas.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ανακοίνωση των ταχυδρόμων της Μονάδας Διανομής των ΕΛΤΑ Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4186499250151290380
item