Άννα Βίσση: “Ήταν παράλογα λογική η συνύπαρξή μας με την Δέσποινα Βανδή” Άννα Βίσση: “Ήταν παράλογα λογική η συνύπαρξή μας με την Δέσποινα Βανδή” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άννα Βίσση: “Ήταν παράλογα λογική η συνύπαρξή μας με την Δέσποινα Βανδή”

Την απόλυτη… Άννα Βίσση, φιλοξένησε σήμερα στο Καλύτερα δε γίνεται η Ναταλία Γερμανού! Σήμερα θα μπορεί όποιος επιθυμεί να δει ξανά σε live streaming την παράσταση που έκανε live την Πρωτοχρονιά η Άννα Βίσση και στην εκπομπή περιέγραψε πως πέρασε την ξεχωριστή αυτή βραδιά!

Πώς ένιωσε που τραγούδησε ζωντανά για πρώτη φορά χωρίς κοινό Ένιωσα παράξενα χωρίς κόσμο αλλά επειδή είμαι περίεργο πλάσμα εγώ μπορεί και να μου άρεσε. 

Ένιωθα πρόκληση… Αν θα μπορούσε να φέρω ζεστασιά στα σπίτια των ανθρώπων που μας έβλεπαν”. Η αδρεναλίνη ήταν πολύ ψηλά εκείνη τη μέρα. Με ένα μαγικό τρόπο δε έβλεπα τα άδεια καθίσματα. Έχω τραγουδήσει σε τόσο κόσμο που το νιώθεις γεμάτο το θέατρο”

Για το αν θα ξανακάνει κάτι στο θέατρο: Τον πειράζω συνέχεια τον Καρβέλα τον ενοχλώ. Θέλω να μου γράψει κάτι να κάνουμε πράγματα . Αλλά το ξέρω δεν είναι εύκολο. Για τη Μάλα, χρειάστηκε 10 χρόνια. Ελπίζω να μη του πάρει άλλα 10 χρόνια για να γράψει κάτι να κάνουμε μαζί

Για την ιστορική συνάντηση με την Δέσποινα Βανδή στο J2US: ΅Όταν με κάλεσαν δέχθηκα, με χαρά, Ωραίο πλατό μου άρεσε. Θα ήταν κουτό να μην κάνουμε μια σύμπραξη με τη Δέσποινα. Τόσο απλό ήταν. 

Όπως μου έστειλε μήνυμα η Καίτη Γαρμπή, “απλά τα πράγμτα”! Συναντηθήκαμε πριν στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη.

Δεν είχαμε ξανασυναντηθεί σε ανθρώπινο επίπεδο. Υπήρξαμε και καλά ανταγωνίστριες. Η βραδιά αυτή έδειξε ότι κάθε άλλο παρά ανταγωνίστριες είμαστε. Δανειστήκαμε κάποια τραγούδια με ωραίες ατάκες. Κάναμε πλάκα. 

Έχουμε και οι δυο εμπειρία πάνω στη σκηνή εγώ λίγο παραπάνω γιατί είμαι στη δουλειά πιο πολλά χρόνια. Εκείνο το βράδυ μοιάζαμε με κορίτσια που παίζαμε με κούκλες. 

Στην ερώτηση αν ήταν ιστορική στιγμή η Άννα απάντησε “ήταν παράλογα λογική η συνύπαρξή μου με τη Βανδή”!

Δες το βίντεο


epirusblog.gr
5 of 5
Άννα Βίσση: “Ήταν παράλογα λογική η συνύπαρξή μας με την Δέσποινα Βανδή”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3441233661894500887
Σχόλια
item