Εξόρυξη μυστηριωδών αντικειμένων που θέτουν σε αμφισβήτηση τις ιστορικές μας γνώσεις

Η ύπαρξη ενός μεγάλου αριθμού αντικειμένων που έχουν βρεθεί ανά τον κόσμο, θέτει σε αμφισβήτηση τις ιστορικές μας γνώσεις και αποτελεί δυσεπίλυτο το αίνιγμα.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της ιστορίας, απλά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Πρόκειτε για αντικείμενα αρχαιότατα, τα οποία όμως φαινονται ως συγχρονα. Αρκετοί υποστηριζουν ότι προκειται για συσκευές αγνωστης προηγμενης τεχνολογιας.

Ενδεικτικα:

Το 1961 οι ιδιοκτήτες ενός μαγαζιου με δωρα στην Καλιφορνια, κοβοντας στα δυο εναν γεώλιθο βρηκαν μεσα του ενα αντικειμενο φανερα τεχνητό. Αποτελειτο απο εναν μεταλλικο πυρηνα τον οποιο περιεβαλλαν στρωματα ενός υλικού που εμοιαζε κεραμικο, ενώ είχε και ενα εξαγωνικο περιβλημα απο ξύλο. 

Οταν υποβληθηκε σε εξεταση ακτινων Χ το αντκειμενο εμοιαζε με καλωδιο ή καποιο αλλο ηλεκτρονικό εξαρτημα. Είχε εγκλωβιστει μαζι με καποια απολιθωματα μεσα στο γεώλιθο, τα οποια εκτιμήθηκε ότι ηταν 500, 000 ετών παλια

Το 1851 η εφημεριδα Illinois sprigfield Rebublican δημοσίευσε ότι ενας επιχειρηματιας βρηκε ενα μεγαλο κομματι χρυσοφόρου χαλαζια σε ενα ταξιδι του σε καποιο ταξιδι του στην Καλιφορνια. Καποια στιγμή του επεσε και σπαζοντας πεταχτηκε ενα σιδερένιο καρφι. Το αξιοσημειωτο ειναι ότι ο χαλαζιας ηταν 1.000.000 ετών.

Το 1786 εργατες που εσκαβαν βρηκαν μεσα σε ενα στρωμα αμμου κατω απο το εδαφος νομισματα, απολιθωμενες λαβες σφυριών, καθως και διαφορα απολιθωμενα εργαλεια. Η αμμος μεσα στην οποια βρεθηκαν τα αντικειμενα, διαπιστωθηκε οτι ηταν 300.000.000 ετών.

Τον Ιούνιο του 1851 το Scientific American δημοσίευσε ότι βρεθηκε ενα μεταλλικο βαζο το οποιο αποτελειτο απο κραμα ψευδαργυρου και ασημιου. Στην επιφανεια του υπηρχαν εικόνες λουλουδιών διακοσμημενες με καθαρο ασημι. Το βαζο βρεθηκε μεσα σε εναν βραχο ηλικιας 21.000.000 ετών.

alito team

Φωτογραφία Stefan Keller από το Pixabay

epirusblog.gr
5 of 5
Εξόρυξη μυστηριωδών αντικειμένων που θέτουν σε αμφισβήτηση τις ιστορικές μας γνώσεις
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 2791129963066626460
item