Άγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που λένε “αντίο” στο Διαφάνι Άγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που λένε “αντίο” στο Διαφάνι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που λένε “αντίο” στο Διαφάνι

Οι “Άγριες Μέλισσες” είναι αναμφισβήτητα η σειρά που έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά των τηλεθεατών ωστόσο φέτος θα τη δούμε να ολοκληρώνει τον κύκλο της.

Ωστόσο, πριν το τέλος της σειράς θα δούμε να γίνονται σταδιακά κάποιες αποχωρήσεις αφού κάποιοι από τους ηθοποιούς και τους χαρακτήρες που έχουμε αγαπήσει θα πουν νωρίτερα “αντίο¨ στο Διαφάνι.

Ο λόγος για τον Τάκη Δοξαρά κατά κόσμον Αργύρη Πανταζάρα που μπήκε φέτος στη σειρά και έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της Δρόσως. 

Ακόμη ένας χαρακτήρας που θα χαιρετήσει το Διαφάνι είναι o Σωκράτης Θέμελης που ενσαρκώνει ο Χάρης Σώζος ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και η Νεφέλη Κουλούρη που υποδύεται τη Δόμνα.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή “Στη φωλιά των Κου-Κου” ωστόσο οι αποκαλύψεις δε σταματούν εκεί. Στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε πως υπάρχουν και πολλές σκέψεις γύρω από το ρόλο του Βόσκαρη και το αν αυτός πρέπει να ολοκληρωθεί νωρίτερα ή όχι.

epirusblog.gr
5 of 5
Άγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που λένε “αντίο” στο Διαφάνι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3083917111063615535
Σχόλια
item