Η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφει στην υποκριτική και την τηλεόραση Θα παίξει στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»

Δυναμικό comeback στα τηλεοπτικά πλατό κάνει έπειτα από πολλά χρόνια η Άντζελα Γκερέκου. Την τελευταία φορά που την είδαμε στη μικρή οθόνη να ξετυλίγει το υποκριτικό της ταλέντο ήταν το 2004, όταν έπαιξε στη σειρά της κρατικής τηλεόρασης «Τα παιδιά της Νιόβης».

Τώρα ήρθε η σειρά να παίξει στη νέα του σειρά Ανδρέα Γεωργίου, «Η Γη της Ελιάς» που θα βλέπουμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η υποκριτική και η ενασχόληση με την πολιτική

Το 2004 στη ζωή της Άντζελας Γκερέκου μπήκε η πολιτική και την ίδια χρονιά εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Κέρκυρας, ενώ 5 χρόνια αργότερα, το 2009, τοποθετήθηκε υφυπουργός Πολιτισμού με αρμοδιότητα τον Τουρισμό. Από το 2019 έως σήμερα είναι επικεφαλής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Η Άντζελα Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο και την κόρη τους, ΜαρίαΗ Άντζελα Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο και την κόρη τους, Μαρία

Το «μικρόβιο» της υποκριτικής κληρονόμησε η κόρη που έχει αποκτήσει με τον Τόλη Βοσκλόπουλο, Μαρία, η οποία φέτος έκανε το  τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια». 

«Τη μαμά μου δεν την ξέρω τόσο ως καλλιτέχνη, την έχω ζήσει κυρίως ως πολιτικό. Έχω παρακολουθήσει σειρές της ετεροχρονισμένα καθώς η τελευταία σειρά που έκανε ήταν όταν είχα γεννηθεί», είχε δηλώσει στη πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «φλΕΡΤ», η Μαρία Βοσκοπούλου.

Η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, ΜαρίαΗ Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία



epirusblog.gr
5 of 5
Η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφει στην υποκριτική και την τηλεόραση Θα παίξει στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6008016126950657080
item