Η αντίδραση των Τανιμανίδη - Μπόμπα μόλις ανακοίνωσε η Οικονομάκου την εγκυμοσύνη της

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, με την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνουν τα πρώτα τους σχόλια.

Μετά την ανακοίνωση της Χριστίνας ότι περιμένει δίδυμα, το ζευγάρι διανύει την πιο χαρούμενη του περίοδο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Σε ανάλογο κλίμα είναι και η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, οι οποίοι πρόκειται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Τα δύο ζευγάρια είναι αρκετά φίλοι μεταξύ τους και πολλές φορές έχουν περάσει κοινές διακοπές. Φυσικά, τόσο η Χριστίνα όσο και ο Σάκης έσπευσαν να σχολιάσουν και να δώσουν τα συγχαρητήρια τους κάτω από την ανάρτηση της Αθηνάς που ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της.

Συγκεκριμένα, η εξίσου εγκυμονούσα Χριστίνα έγραψε "Κορίτσι μου, με το καλό" ενώ ο Σάκης έστειλε την αγάπη του με τις καρδιές.

σχόλια Τανιμανίδη - Μπόμπα για οικονομάκου

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Αθηνά Οικονομάκου μας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη όταν ήρθε η ώρα της»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της αγαπημένης του φίλης και συνεργάτιδας, Αθηνάς Οικονομάκου, τονίζοντας πως του το ανακοίνωσε όταν ήρθε η ώρα της.

Ο αγαπημένος ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με την Αθηνά Οικονομάκου στο Έλα στη θέση μου εδώ και πέντε χρόνια και έτσι ήταν λογικό να μάθει τα νέα της εγκυμοσύνης πολύ νωρίτερα, αφού συναντιούνται καθημερινά στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς.

Γιάννης Τσιμιτσέλης Αθηνά Οικονομάκου

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξήγησε πως όλοι χάρηκαν πολύ μόλις το άκουσαν και ευχήθηκε τα καλύτερα στην Αθηνά Οικονομάκου για το δεύτερο παιδάκι της.

Παράλληλα ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο Έλα στη θέση μου, το οποίο ρίχνει αυλαία φέτος, μετά από πέντε χρόνια και ξεκαθάρισε πως καλό θα ήταν να τελειώσει φέτος, όσο είναι ακόμα στην ακμή του, τονίζοντας πως θα ήθελε να κάνει έκτη σεζόν.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Κάτω Παρτάλι, το οποίο θα επιστρέψει με νέα επεισόδια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε πως έχει κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά ακόμα είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.


epirusblog.gr
5 of 5
Η αντίδραση των Τανιμανίδη - Μπόμπα μόλις ανακοίνωσε η Οικονομάκου την εγκυμοσύνη της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1502211706842043510
item