Πρέβεζα: Επικείδιο μήνυμα της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πρέβεζας για τον χαμό του Ευάγγελου Καραμανίδη Πρέβεζα: Επικείδιο μήνυμα της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πρέβεζας για τον χαμό του Ευάγγελου Καραμανίδη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Επικείδιο μήνυμα της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πρέβεζας για τον χαμό του Ευάγγελου Καραμανίδη

Με βαθιά θλίψη, αποχαιρετούμε σήμερα, λέγοντας το τελευταίο αντίο, τον συμπολίτη μας, Ευάγγελο Καραμανίδη, πατρός του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πρέβεζας, Δημήτριου Καραμανίδη.

Ο εκλιπών, ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής, κατάφερε μέσα από την εργατικότητα του να δημιουργήσει μια καταξιωμένη επιχείρηση στο είδος της, τόσο στην Πρέβεζα όσο και στο Πανελλήνιο, ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε μια εξαίρετη οικογένεια με την σύζυγο του Παρασκευή και τα δυο τους άξια παιδιά, τον Δημήτρη και την Ελένη.

Αφιέρωσε δε, ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του, δίνοντας πολιτικές μάχες και αγώνες, για την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Σε όλους, συμπεριφερόταν πάντα με το χαμόγελο, την απλότητα, την ειλικρίνεια και τον ανθρωπισμό που τον διακατείχε.

Ο εκλιπών, πρόωρα δυστυχώς, ολοκλήρωσε την αποστολή του.…στάθηκε.…Σύζυγος σωστός.…Πατέρας στοργικός….ηθικός και αξιοπρεπής Αγωνιστής της ζωής….φίλος αυθεντικός….τι άλλο να ζητήσει κανείς από τον Βαγγέλη μας….

Απώλεια για όλους εμάς, μα πιο μεγάλη για την οικογένεια του.

Τα Θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τους οικείους και τους συγγενείς του και ιδίως προς τον υιό του και αγαπητό συνάδελφο, Δημήτρη. 

Νίκος Τζίμας
Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας


epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Επικείδιο μήνυμα της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πρέβεζας για τον χαμό του Ευάγγελου Καραμανίδη
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5443221261176062157
Σχόλια
item