Πρέβεζα: "Πράσινο φως" από την Οικονομική Επιτροπή Δήμου Πρέβεζας για την δημοπράτηση του έργο "'Υδρευση παραλιών ,Βαλανιδοράχης, Λούτσας, Βράχου, Λυγιάς, Χειμαδιού, Ριζών, Καστροσυκιάς" Πρέβεζα: "Πράσινο φως" από την Οικονομική Επιτροπή Δήμου Πρέβεζας για την δημοπράτηση του έργο "'Υδρευση παραλιών ,Βαλανιδοράχης, Λούτσας, Βράχου, Λυγιάς, Χειμαδιού, Ριζών, Καστροσυκιάς" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: "Πράσινο φως" από την Οικονομική Επιτροπή Δήμου Πρέβεζας για την δημοπράτηση του έργο "'Υδρευση παραλιών ,Βαλανιδοράχης, Λούτσας, Βράχου, Λυγιάς, Χειμαδιού, Ριζών, Καστροσυκιάς"

Την έγκριση τευχών όρων δημοπράτησης ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του μεγάλου έργου:"Ύδρευση παραλιών Βαλανιδοράχης, Λούτσας, Βράχου, Λυγιάς, Χειμαδιού, Ριζών, Καστροσυκιάς" από τις πηγές της Χόχλας προϋπολογισμού 5.325.000,00 ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας.

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που θα εκτελεστεί μεταξύ των Δήμων Πρέβεζας και Πάργας και θα δώσει την λύση στα προβλήματα υδροδότησης που παρουσιάζουν ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες οι πιο τουριστικές περιοχές των δύο Δήμων.

Μάλιστα ο αγωγός θα είναι μεγαλύτερης διαμέτρου απ' ότι αρχικά είχε προβλεφθεί αφού όπως υπογραμμίζεται οι οικισμοί Λούτσας, Βαλανιδορράχης, Παραλίας Λούτσας και Βράχου είναι μια αναπτυσσόμενη περιοχή με μεγάλες ανάγκες οι οποίες αυξάνονται πάρα πολύ κατά την θερινή περίοδο.

Το φυσικό αντικείμενο του διαδημοτικού έργου περιλαμβάνει τη διάνοιξη δύο γεωτρήσεων, την τοποθέτηση αναλυτικών συγκροτημάτων σε τρεις γεωτρήσεις, την κατασκευή καταθλιπτικών αγωγών, την κατασκευή δύο δεξαμενών αντλιοστασίων και την κατασκευή δύο βασικών αγωγών ύδρευσης.

Ο πρώτος αγωγός, με διαδρομή που θα υδρεύει τους οικισμούς Κουκούλι- Βράχο- Λυγιά Ριζά- Παραλία Ριζών- Καστροσυκιά- Παραλία Καστροσυκιάς και ο δεύτερος αγωγός, με διαδρομή που θα υδρεύει τους οικισμούς Λούτσα- Παραλία Λούτσας- Παραλία Βράχου και τον οικισμό Βαλανιδοράχης.

Οι δύο βασικοί αγωγοί θα συνδεθούν με το υπάρχον δίκτυο ύδρευσης, ενώ παράλληλα θα βελτιωθεί το δίκτυο ύδρευσης των οικισμών της Αμμουδιάς και του Μεσοποτάμου.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας


epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: "Πράσινο φως" από την Οικονομική Επιτροπή Δήμου Πρέβεζας για την δημοπράτηση του έργο "'Υδρευση παραλιών ,Βαλανιδοράχης, Λούτσας, Βράχου, Λυγιάς, Χειμαδιού, Ριζών, Καστροσυκιάς"
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4590372947473110087
Σχόλια
item