Κρατερός Κατσούλης: Στηρίζει δημόσια τη Σοφία Μπεκατώρου – “Μπράβο που μίλησε και έδωσε θάρρος και σε άλλους” Κρατερός Κατσούλης: Στηρίζει δημόσια τη Σοφία Μπεκατώρου – “Μπράβο που μίλησε και έδωσε θάρρος και σε άλλους” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κρατερός Κατσούλης: Στηρίζει δημόσια τη Σοφία Μπεκατώρου – “Μπράβο που μίλησε και έδωσε θάρρος και σε άλλους”

Μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου, που όπως κι άλλες γυναίκες έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να ρίξουν τα βέλη τους δυστυχώς, αλλά ευτυχώς υπήρξαν και πολλοί περισσότεροι που την υποστήριξαν και τη στήριξαν δημόσια.

Ανάμεσα σ΄ αυτούς και ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος με μεγάλη ευαισθησία είπε τη γνώμη του δημόσια για όσα υπέστη η χρυσή ολυμπιονίκης μας πριν χρόνια… “Ποτέ . Πουθενά . Για κανένα λόγο . Από κανένα άνθρωπο. Με καμία δικαιολογία.

Τέλος τώρα, στην σεξουαλική κακοποίηση και σε οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης.

Μπράβο στην ολυμπιονίκη μας που μίλησε για την ίδια, δίνοντας ουσιαστικά ,ελπίζω θάρρος ,σε όλους τους ανθρώπους γυναίκες άντρες να κάνουν το ίδιο. Είμαστε εμείς οι ίδιοι, οι γονείς μας, τα παιδιά μας!

Σεβασμός και αγάπη μόνο! ✊❤️🙏 @sofiabekatorou ” έγραψε ο ηθοποιός και παρουσιαστής δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της γνωστής αθλήτριας 


epirusblog.gr
5 of 5
Κρατερός Κατσούλης: Στηρίζει δημόσια τη Σοφία Μπεκατώρου – “Μπράβο που μίλησε και έδωσε θάρρος και σε άλλους”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4900193505290149698
Σχόλια
item