Φέρρης: Έτσι απάντησε για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς! Φέρρης: Έτσι απάντησε για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φέρρης: Έτσι απάντησε για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς!

O τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουϊλιαμς.

Στα πλαίσια του γυρίσματος του νέου του video clip μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί τον τελευταίο καιρό για τον δημοφιλή τραγουδιστή και την Ιλένια Ουϊλιαμς.

Ο Θοδωρής Φέρρης μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής μεταξύ άλλων σχολίασε τις φήμες που κυκλοφορούν για εκείνους και έβαλε τέλος, δίνοντας την δική του ξεκάθαρη απάντηση.

Για την νέα του επαγγελματική δουλειά είπε: «Ακόμα κι αν όλα έχουν σταματήσει για εμάς αυτή την περίοδο, δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη δημιουργία και τη δουλειά μας. 

Το τραγούδι μου είναι δημιούργημα του Νίνο. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να δημιουργεί συνεχώς, είτε με κάμερα, είτε με στυλό, είτε με κιθάρα. Δημιουργεί πάντα. 

Γυρίζουμε το βίντεο κλιπ με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Πρέπει ο τραγουδιστής να είναι και λίγο ηθοποιός. Δεν νομίζω ότι είμαι τόσο καλός ηθοποιός εγώ, προσπαθώ με τις οδηγίες του Νίνο και του Γιάννη Παπαδάκου»
epirusblog.gr
5 of 5
Φέρρης: Έτσι απάντησε για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7455024808163786239
Σχόλια
item