Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο κόσμος με γνώρισε με τον σύντροφο μου – Δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση και να αρρωσταίνω από ζήλια

Στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» βρέθηκε η Ευαγγελία Συριοπούλου το βράδυ της Τετάρτης, στο πρώτο επεισόδιο της χρονιάς.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε την ηθοποιό και η ίδια προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφο της, Στράτο Πατσατζή, για τον έρωτα στη ζωή της, τις σχέσεις, τη ζήλεια αλλά και το φλερτ.

«Εμένα ο κόσμος με γνώρισε με τον σύντροφό μου, έχουμε μια σοβαρή και ώριμη σχέση. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν στο Εθνικό κι εκείνος τελείωσε το πρώτο του μεταπτυχιακό. 

Έχουμε κάνει πολλά βήματα στη ζωή μας. Δεν υπάρχει θέμα ζήλειας και δεν υπάρχει κάποια σκηνή τραβηγμένη. Ο Στράτος θα μου έλεγε ότι εδώ δεν ήσουν καλή. 

Του αρέσει να είμαι στο 100% σε αυτό που κάνω. Δεν έχω δει ποτέ το κινητό του, αλλά έχω ερωτήσει ποιος είναι. Ούτε εκείνος. Δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση και να αρρωσταίνω από ζήλια. Θέλω να είμαι καλά» σημείωσε αρχικά η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Σε ερώτησε αν τη τη φλερτάρουν στο δρόμο, η ηθοποιός είπε: «Με φλερτάρουν και είναι πάντα ωραία. Συνήθως κάτι λένε για το ύψος μου. Με λένε “καμαρωτή”, “αρχόντισσα”, “αριστοκράτισσα” κι ο σύντροφός μου χαίρεται.

Είναι ισορροπημένα τα πράγματα. Είμαστε πολύ καλά και νιώθω ευτυχισμένη. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και ξέρεις γιατί είσαι μαζί του όλα τα άλλα είναι πολύ μικρά».

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα επαγγελματική της πορεία της στο χώρο της υποκριτικής αλλά και στην ταινία «Ευτυχία» στην οποία συμμετείχε και την άγγιξε συναισθηματικά και την ωρίμασε επαγγελματικά.

epirusblog.gr
5 of 5
Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο κόσμος με γνώρισε με τον σύντροφο μου – Δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση και να αρρωσταίνω από ζήλια
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1330109885696439840
item