Άρτα: Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική δράση Συλλόγου Δρομέων Άρτας Άρτα: Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική δράση Συλλόγου Δρομέων Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική δράση Συλλόγου Δρομέων Άρτας

Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική δράση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας στα γραφεία του Συλλόγου της ΦΛΟΓΑΣ Παράρτημα Άρτας. Σε σχετική ανακοίνωση ο Σύλλογος αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στα γραφεία του Συλλόγου της ΦΛΟΓΑΣ Παράρτημα Άρτας η φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη δρομική εκδήλωση μας. 

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. παρέδωσε στη πρόεδρο του Παραρτήματος κα Ψυχογιού Βασιλική τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την Χριστουγεννιάτικη δράση εις μνήμη του φίλου και συναθλητή Σωτήρη Ντάλα, όπου θυμίζω τρέξαμε -περπατήσαμε ειδικά για αυτό το σκοπό.

Το σύνολο των χρημάτων δόθηκε για την στήριξη των παιδιών που δίνουν εκεί τον καθημερινό τους αγώνα.

Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συμπορεύτηκαν μαζί μας προσφέροντας από το υστέρημα τους για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης και δίνουμε υπόσχεση ότι θα είμαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ευχόμαστε σε όλους το νέο έτος να είναι γεμάτο χαρές, υγεία και ευτυχία!

You never run alone!!!».

Πηγή: maxitisartas.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική δράση Συλλόγου Δρομέων Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 767024592022943924
Σχόλια
item