Σάσα Μπάστα: Το άγνωστο περιστατικό στο καμαρίνι της – “Μπήκε κάποιος μέσα και μου όρμησε”

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η Σάσα Μπάστα μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time

Η τραγουδίστρια αναφερόμενη στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης τόνισε ότι αυτό είναι πολύ συνηθισμένο στον χώρο της νύχτας: «Γενικά και σε μας συμβαίνουν πολλά στη νύχτα. Πόσω μάλλον όταν εμπλέκεται το αλκοόλ», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια μάλιστα εξηγεί ότι πολλοί θαυμαστές μετά το τέλος του προγράμματος επισκέπτονται τους καλλιτέχνες για να φωτογραφηθούν μαζί τους, όμως ο σκοπός τους είναι άλλος τελικά. «Συγκεκριμένα, συμβαίνουν πολλά την ώρα της φωτογραφίας. 

Την ώρα που έρχεται ο άλλος για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, απλώνει περισσότερο χέρι. Δηλαδή, αντί να σου βάλει το χέρι στη μέση, σ’το βάζει πολύ πιο κάτω. Έχω χτυπήσει άνθρωπο γι’ αυτό πολλές φορές».

Πώς αντιδρούν όμως οι θαμώνες σε αυτό; Η Σάσα Μπάστα εξήγησε: «Μερικοί γελούσαν και σε κάποιους, εννοείται, δεν έκατσα να βγάλω και φωτογραφία μαζί τους». 

Τέλος, η ίδια θυμάται το περιστατικό με κάποιον που είχε μπει στο καμαρίνι της και αμέσως πήγε να της ορμήσει: «Έχουν έρθει στο καμαρίνι μου με τσαμπουκά για φωτογραφία –εντός εισαγωγικών πάντα-και έχω δεχτεί λεκτική παρενόχληση, αλλά ευτυχώς ήταν και άλλοι στο καμαρίνι και τον έβγαλαν έξω. 

Έχει μπει και κάποιος μέσα στο καμαρίνι και μου όρμησε. Κάλεσα τους υπεύθυνους και τον έβγαλαν».

Πηγή φωτογραφίας: NDP

epirusblog.gr
5 of 5
Σάσα Μπάστα: Το άγνωστο περιστατικό στο καμαρίνι της – “Μπήκε κάποιος μέσα και μου όρμησε”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1546376704565759359
item