Ι.Μαλέσκου για Σ.Μπεκατώρου: «Είμαι μουδιασμένη, προβληματισμένη, βαθιά θλιμμένη & οργισμένη» (βίντεο) Ι.Μαλέσκου για Σ.Μπεκατώρου: «Είμαι μουδιασμένη, προβληματισμένη, βαθιά θλιμμένη & οργισμένη» (βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ι.Μαλέσκου για Σ.Μπεκατώρου: «Είμαι μουδιασμένη, προβληματισμένη, βαθιά θλιμμένη & οργισμένη» (βίντεο)

Η Ιωάννα Μαλέσκου κατά τη διάρκεια της σημερινής έναρξης του «Love it», αναφέρθηκε για τη Σοφία Μπεκατώρου και τη συγκλονιστική της εξομολόγηση για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη πριν από πολλά χρόνια από αθλητικό παράγοντα.

​Η παρουσιάστρια φανερά φορτισμένη συναισθηματικά είπε όσα πιστεύει, στέλνοντας κι εκείνη το δικό της μήνυμα προς όλους.

«Είμαι μουδιασμένη, προβληματισμένη, βαθιά θλιμμένη και οργισμένη. Το να διαβάζουμε απόψεις από γυναίκες, αυτό με πίκρανε περισσότερο, “γιατί μετά από τόσα χρόνια;”.

Το να μπορείς να έχεις τη δύναμη γενναία να μιλήσεις για κάτι το οποίο όχι μόνο βράζει μέσα σου και σε έχει ενοχλήσει, είναι κάτι τόσο σοβαρό όπως η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση, είναι κάτι ισχυρό από μόνο του. 

Στεναχωριέμαι όταν ακούω απόψεις με τα διάθεση να δείξουμε με το δάχτυλο, κυρίως όμως να διδάξουμε και να μιλήσουμε για ηθική άλλων γυναικών, αυτά με θλίβουν. Αυτά τα αφήνω στην άκρη γιατί ευτυχώς μιλάμε για την απόλυτη μειοψηφία», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Και πρόσθεσε: «Χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους να βγαίνουν δημόσια, να συμπαρίστανται και να δίνουν τη δύναμη σε άλλους ανθρώπους, σε άλλες γυναίκες… Το να μένουμε σιωπηλοί δεν αφήνει τα πράγματα πίσω».epirusblog.gr
5 of 5
Ι.Μαλέσκου για Σ.Μπεκατώρου: «Είμαι μουδιασμένη, προβληματισμένη, βαθιά θλιμμένη & οργισμένη» (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8661211320017818581
Σχόλια
item